Kaptandan bir destek omuzu daha,sağolasın ceyhun benim ve çoğumuzun işine yarayacak bu tarzda çantalar. Necati abiyle konuşsanda TFT logolu çantalar bastırsan bizde bunları satın alsakta kendi reklamımızı kendimiz yapsak olmazmı. Mesela cuma günü Sevgili Onnik abi ile gördüğümüz çakma kamış çantalarına TFT logosu süper olur ve peynir ekmek gibi gider.Alan memnun satan memnun olur Bi kurcala şu logolu kamış çantası ve sırt çanta olayını. Sevgi ve saygı dileklerimle.
BENCE DE MANTIKLI FARUK ABİ BİR YERE GİTTİĞİMİZ ZAMAN SIRTIMIZ DA BİZİM LOGOLU ÇANTALAR ÇOK GÜZEL OLUR BENCE DE
Fikir güzel olmasına güzelde katılım olması lazım ve bu sözde kalmamalı misal ben bir olaya şahidim daha o zamanlar gruba üye değildim ceyhun kasık çizme ve yağmurluk için ne kadar çok olursa o kadar rakam azalır demişti. Lakin hedeflenen rakama ulaşamamıştı ceyhun o zamanlardan hatırlarım. Ama tabiki kendi reklamımızı kendimiz yapsak daha cuk oturur... Ne dersin Sevgili ceyhun.. Sevgiyle kalın
selam mıllet elımdekı cekebıldıgım vıdolar selam mıllet umarım begenırsınız bazen vıdeoyu ceken bırılerını bulabıldım bazen bulamadım.. kımısı ısını ıyı yaptı kımısı benım heyecanıma ortak olup vıdeo yerıne balıgı ızledı.. ama elımızdekı malzeme bu bunada sukur.. sımdı gopro kameramı guncellıyorum netten artık daha saglıklı ve fısh eye konumda vıdolarla hd kalıtesınde sıze ulasacagımı dusunuyorum.. kalın saglıcakla Hepınıze Rastgelsın... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1100451#post1100451
Sorarım abi, olmadı TFT logoyu nakış işlemeli yaptırırız üzerine dikeriz, hatta ne bulursak onun üzerine dikeriz
sevgılı ceyhun tam olarak planlarınızı takıp edemıyorum ama canta super fıkır.. amma bence tft logolu ve kalıtelı bır sapka bence harıka olur... canta sonucta kenarda duracak ama sapka kafada yaz kıs takılı olacagına emınım... tabıkı sapka yelek mont canta falan gıbı serıyı baglarsak tam yaban tv modelıne doencez sankı... beyın fırtınanıza hayranım.. hepınıze sevgıler
herkese iyi akşamlar arkadaşlar ceyhun logo için nakışçı bir tanıdığım vardı ama nasıl yapılır bilmiyorum sorup öğrenmemi istermisin
sıkma canını derin derin nefes al yeterli abi ufak bişeyler yaptım logonun ölçüleri renk kaçton olacağı adet ne falan filan lazımmış bellimi