Dostlar, 24.03.2013 tarihinde Çin den vermiş olduğum siparişimi bugün ptt Avrupa pim den elden teslim aldım (Davutpaşa). Ucuz bir şey olması nedeniyle gözümü kırmadan sipariş vermiştim elime ulaştı memnun kaldım. Ayrıca ürünlerin kaliteleri de hiç fena değil. Mehmet abi (Fake Bait) yakında ebay e de sararım Unutmadan 200 adet rapala klipsi, 200 adet küçük fırdöndü (rapala bedeninde kullandıklarımızdan) toplam da 12,5 usd...
cumartesi gününden iki tane resim bu resim evde çekildi bu da adıyla şanıyla TARABYA FİSHİNG TEAM Uploaded with ImageShack.us
Afiş on numara olmuş emeği geçenlerin hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Gelemiyor olsakta yüreğimiz sizlerle olucağından hiç kuşkunuz olmasın. Görev edindim sivrice organizasyon ekibi sivricede iken ben mekanı bekleyecem düşman girmesin diye Balıklara gelince Nusretim hakikatten ufaklarmış lakin aynı noktadan cuma günü onnik abi ile ben uzak atışla gayet güzel iri istavritler almıştık. Sanırım balık akmış aşağılara.Yinede tebrikler sarıkanat hepsine bedel tebrikler afiyet olsun. Sevgi ve saygı dileklerimle
bugün Üsküdar Alba'ya uğradım, Necati abi sağolsun sponsor olarak güzel bir indirim yaptı Jig için Rapala eldivenler yeni gelmiş dayanamadım aldım hemen;
güle güle kullan ceyhun bir de şu parmak koruyucudan bana bulursan alır mısın sağlam bişey olsun illa deri olması lazım değil
birde ucuz kamış kılıfı arayanlar; Necati abi yeni gelen kamış kılıflarını gösterdi. Makina dışarıda kalacak şekilde kamışı koyabiliyorsunuz. İçi yumuşak ama kenarları sert. 152 137 107cmleri mevcut.
Fiyatları uygun dedi Necati abi, daha fiyat belli olmamış (barkodlar girilmemiş) ama Necati abi bizim gruba güzel bir indirim yapar zaten
Netleşsinde, o zamana 2 tane alalım. Kamışlar bagajda telef oluyor orjinal kılıflarıyla Makinelerede üstten geçirmeli bişey uydururuz artık