Özkan evet farkettik ama tekneler o koya ağ bırakmıştı. Biz gittiğimizde tekneler dolaşıyordu. Zaten o seste balık olmaz dedik kısa kestik avı.
Herkese Günaydın ve mutlu bir pazar günü diliyorum. Arkadaşlardan duyup raporlarda okuduktan sonra dün akşam 17:30 - 22:30 Galata köprüsünün haliçe bakan kısmında sarıkanat için yemli denemesi yaptım. Balık yok denecek kadar idi ben tek vuruş aldım tasmalayınca kefal aldığımı farkettim.Fakat köprü genelinde balık zayıf idi koca köprüde saysam 10 parça balık alan olmadı.Köprüyü yunuslar basmış dubaların dibinde idiler resmen. Kafayı bulup manitasına hava basmak isteyen bol bol havai fişek gösterisi yaptı hesabı istediklerinde akılları başlarına gelmiştir Sizler için telefona kareleyebildiğim görüntüler Saat 21:00 Kalabalığın hali Bunlarda havai fişek gösterilerinden yakalayabildiklerim Sevgi ve saygı dileklerimle
bugün biraz turaladım çamlıbahçede sıyırtma silikonlu ile iri istavrit alıyorlardı kovalarda da 3-5 er dişli vardı sıyırtmalar 100gr rapalalarda 150 gr kullanıyorlardı ben saat 17 gibi ordayıdım bir iki kişiyile konuştum sabahtan beri çıkan balık bu dediler
Onnik abi sabah aşiyandaydım ve balık bir 10 dk yaptı sonra araki bulasın ben biri baya iri kaba sarı dayıdan ve normal olmak üğzere 2 balığı aldım,reeling hooked çamlıbahçeden haber geldi süper balık varmış diye o tarafa gidenler oldu fakat kayda değer bişey yok dedileridk ama raporlara bakıyorumda bir kaç arkadaş bu gün iyi balık aldık yazmışlar şaştım bu işe nerden ve nasıl bilemedim gerçi erkenden toparlanıp sabah kahvaltısına yetiştim akşam yapmış olabilir diye düşünüyorum
Arabayla akıntı burnundan geçtim umarım o kovada canlı olan kefal oldun uzaktan sadece kuyrugunu görebildim
herkese günaydın hayırlı haftalar c.tesi önce aşiyan sonrasında tarabya da biten avımda 1 adet sarıkanat ve yetecek kadar istavrit aldım.ordaki herkese özellikle onnik abiye çok teşekkür ederim aşiyanda bana çok yardımcı oldu
Günaydın TFT, nasılsınız ? Herkesin keyfi yerindedir umarım... Bu arada Ceyhun abi c.tesi günü biz giderken sen yoktun gerçi selamımızı iletmişlerdir diğer abiler arkadaşlar..
Selam millet Herkese güzel bir pazartesi,bol kazançlı sağlık mutluluk ve bol muhabbetli bir hafta diliyorum. Sevgi ile kalın