aşağıdaki linkte farklı renkleri olan boya niteliğindeki var.. http://www.batangemi.com/firsatlar/u-885.html
Nasreddin Hoca hanımına der: - Yarın hava iyi olursa tarlaya gideceğim, yağışlı olursa ormana... Hanımı: - İnşallah de herif, inşallah de... Kızan Hoca: - Bu işin inşallahı maşallahı yok. Hava iyi olursa tarlaya gideceğim, yağışlı olursa ormana... Ertesi günü sabah hava yağışlıdır. Baltasını omuzlayan Hoca, ormana gider. Yolda denk geldiği Sipahiler, Hoca'dan bir köyün adresini ve o köye nasıl gidebileceklerini sorar. Sipahilere aldırmayan Hoca yoluna devam eder. Hoca'nın bu kayıtsızlığına öfkelenen sipahiler, Hoca'yı önlerine katar ve o köye giderler. Gece yarısı sipahilerden güç bela kurtulan Hoca, evin kapısının tokmağını vurur. İkinci kattan seslenen hanımı, "kim o?" diye sorar. Nasreddin Hoca: - Aç Kapıyı Hatun İnşallah Ben geldim... Bu kıssadan alınacak hisse; Bir haftadır organize edip yarını beklediğim turna avım için her şey hazırdı... Hatta gelemeyecek olan arkadaşlardan birinin pazar olan izin gününü dahi cumartesiye aldırmıştım... Spin makinemin temizlik ve bakımları yapılmış örme misinalarım sarılmıştı... Tüm kaşıklarım kir ve paslarından arındırılmıştı... Hava şartları av için oldukça elverişliydi... Yani herşey hazır geriye sadece alarmı sabah saat 05:00 a kurmak kalmıştı ki... O beklenmedik telefon geldi, Telefondaki ses : "Yarın bütün izinler kapalı..." banghead banghead banghead banghead banghead Bunun üzerine söylenebilecek tek söz : "Çarşamba günü turna avına çıkacağım, İNŞALLAH"reeling
bu sabah 06 aşiyanda başlıyan 14.30 da biten av raporu sabah aşiyanda 6-7 balık alındı bize nasip olmadı saat 9.30 tarabyaya geçtik iyi istavrit aldık oldukça keyfli bir gün oldu ben özet geçtim detayları arkadaşlarım verecektir
Ceyhun merhaba,kalenin altına gidip spin denemeni tavsiye etmiyorum,biraz daha ileri git 500 metre kadar ilerde bir koy göreceksin orayı deneyin kalenin altında boşuna vakit kaybetmeyin. sonucuda bana bildirin müspet veya menfi hihi şimdiden rastgele.
Neden ben göremiyorum seni Aşiyanda onnik abi. Garoyu görüyorum mesela. Yoksa Çamlıbahçe grubuna mı transfer oldun. görüşmeyeli iyisindir inşallah, beni hatırlayamazsan Hisarda bir sabah yanyana av yapmıştık, sonra beni Tarabyaya bırakmıştın. Sevgiler Gürcan
bu sabah boyacıköy-emirgan tarafı kalabalıktı herkes rapala çalışıyordu demekki var ki balık atıyorlar
Yoktu birşey Onnik abi, dün yeni aldığım kamışı test ettik emirgan'da sabahtan akşama kadar 11 balık bugün ise tek tük hiç birşey yoktu, sallıyorlardı ama o kadar kalabalıkta yoktu zati balık olsa orda atacak yer olmazdı
Katılıyorum. Gerçi orda atacak yer olmasa bile alternatifi hemen dininde var. Bugün ben daha güneyini denedim, öğleye kadar çalışıp iki tane kaba sarıkanat çıkarabildim
Deplasmandan yine eli boş döndük. Sabah 5'te başlayan balık maceram şu saatte koca bir sıfırla son buldu. Tabii dolapta duran ve yarın yiyeceğim gelincikleri saymazsak.. Yorgunluktan bayılmak üzereyim.