Gunaydın ahaLi hayırLı cumaLar... Köprüden yemLi sarıkanat raporLarı geLiyor haberiniz oLa.. rastgeLe..
Yarın test edilecek kamışlar; Lineaeffe Fury Caster 420 220gr 3 parça Alba Bosphorus 420 150-200gr telekopik Ayrıntılı bilgiyi test sonrası cumartesi akşamı yazarım, gruba özel indirimli fiyatı ile!
günaydın takım nasılsınız bu arada fb yi tebrik ederim bir galatasaraylı olarak yarın aşiyanda varmı bir organizasyon
Ne korktun be çocuğum, Değer miydi bu kadar eziyete.. bi altına kaçırmadığın kaldı be güzelim.. Ne çektin sen o aşağı yukarı gidip gelmelerden..Ne çektin.. Çok tırstın be çocuğum çok..
Fosforlu (neon) oje Abartmamak kaydı ile gece yada bulanık suda işe yarar gibi ? http://www.firsatcaddesi.com/neon-fosforlu-oje-8-renk-p312.html?gclid=COGK4tzMs7YCFUiN3godBnkAZw
Tarabya Fishing Team Organizasyonu Gün: Cumartesi 06.04.2013 Saat: 10:00 Yer: Tarabya (her zamanki yerimiz ) Hedef Balık: Çapari ile istavrit Hava sıcaklığı: 19° Rüzgar: Lodos 20km Sabah erkenden 06:00 gibi Rumeli Fenerinde kalenin altında spin denemeyi düşünüyoruz, gelmek isteyenler sabah aşağıdaki telefondan ulaşabilir bana. Aynı saatte Aşiyan'da bir grup olacak bizim ekipten onlarada katılabilirsiniz, rapala ile sabah erken sarıkanat yapıyor. Saat 10:00-11:00 gibi Tarabya'da toplanıp kamış testlerini yaparız, bugün istavrit açıktan iyi boylarda çıkıyordu. Bol bol takım bağlayacağız yine Ceyhun 0538 889 81 79
aynen okan abi zaten ceyhunlarda 10 gibi tarabya da olucaklar 10 buluşucaz tarabya da yarın sülünez de getiriyorum yanımda 1 paket
ok dir ceyhun sülüneyi de aldım dondurulmuş ama yemli atar deneriz şansımızı ne çıkarsa bahtımıza bakalım kısmet