Sevgili ceyhun Pazar gününe beni yaz,yarın ben sahile inip bi yoklama yapma niyetindeyim bebekten hisara kadar bilgin varmı. Sevgiyle kal
Eyvallah sevgili ceyhun Hava durumu yarın için gök gürültülü ve sağanak yağmurlu raporu vermiş. Havanın sabahki durumuna göre hareket edecem lakin aksilik çıkmazsa pazar nasipse orgtayım bir termos çay ve kek benden Bilgiler için teşekkürler Sevgiyle kal
Sana 5 metre bir paratoner alalım , halkaları kaynatırız 1 kilo atarı olur her halde , ömür boyu kullanırsın. bu gün ben 2 kilo (seçmece) Alper yaklaşık 5 kilo istavrit tuttuk . Benim açımdan oldukça verimsiz ve bir o kadar keyifsiz haberlerle dolu bir gündü , heleki gece yağan çamurdan sonra.
Bu gün sahilde gördüğümüz 2 sevimli Retriever a acayip üzüldüm , internetten o bölgede bu cins köpek kaybeden leri aradım ve buldum . Yarın bakmaya gidecekler . Erol abiye yönlendirdim.Umarım bir işe yaramış olurum. Ceyhun sende Erol abiye bildirirsin sorduklarında şaşırmasın.
Bende bi olay yok, Burak ım sağolsun photoshop kralı şaka bir yana güzel kamış Ceyhun denedin biliyorsun herkesin bir fury caster ı olmalı değil mi Burak ????
Sağolsun Mehmet Ağabey, sen de Sağol Ceyhun. Volkan'ım ben memnunum. Fiyat performans olarak çok başarılı. Allah herkese daha iyilerini nasib etsin. İyi günler, hayırlı işler.
Günaydın millet Herkese hayırlı ve mutlu günler temenni ediyorum. Bugün balığa gidecektim hava durumu tadımı bozdu nasipse yarın sahildeyim. Sevgi ve saygı dileklerimle