Selamlar Team, Siteye yeni üye oldum. Cumartesi ve daha öncesinden Emrullah Abi,Ceyhun,Mehmet Abi,Okan Abi,Kenan ,Burak ve bir kaç Team üyesiyle tanışma fırsatım oldu ve çok memnun oldum.Umarım fırsatım olur ve bundan sonraki organizasyonlarda yer alabilirim. Herkese iyi günler...
Buradan bazı kişilere sesleniyorum..ONLAR KENDİNİ BİLİR isim vermeye gerek yok... topu topu 7 (Yedi) kişiler zaten.. İkide bir burada "sivrice sivrice" deyip durmayın.. Olanı var olmayanı var, gideni var gidemeyeni var.. cyrr Milletin canını çektirip bi yerlerini şişirmeyin ( Hemde bu yaştan sonra) Kuşlarımın üretim mevsimi olmasaydı sorardım size... Kışın bende KILIÇ BALIĞI AVINA GİTMEZSEM..!reeling
Tayfun abim hiç üzme kendini. Yanlarında ben varım hiç bişey tutamayacaklar Biliyosun benim olduğum yerde balık olmaz
http://video.tr.msn.com/watch/video...b5842-7db0-4c1f-98b7-2124fd34cc08%7c%7c%7c%7c Bu nasıl birşey ya ne diye takım taklavat alıyoruz biz ya ...
Selam millet Herkese hayırlı,güzel,mutlu ve sağlıklı günler temenni ediyorum Sevgi ve saygı dileklerimle
Bu ne yaaa Bi dünya rapala,örgü,kurşun vs boşu boşunamı aldık banghead banghead Ben oynamıyorum abi olucak şeymi bu idk
Sevgili Onnik abi Meteoroloji raporlarında çarşamba ve perşembe yağmur görünüyor gerçi ama yarına dair plan varmı ? Ben yarın aşiyan fenerinin oralarda olmayı düşünüyorum kaşıntı bastı Sevgi ve saygı dileklerimle