Usta sen bu tarabya food team olayına baya kafa yoruyorsun bu yola baş koymuşsun gibime geliyor haksızmıyım
Okan Abi anladığım kadarıyla sen yine pikniğe hazırlanıyon ama benim bu sefer evi balığa doyurmam şart. Balık havasında bir piknik değil, Piknik havasında bir balıkavı organizasyonu olsun...
Ben hazırlamaktan , pişirmekten memnun ve mutluyum , yiyenlerde eh işte idare eder dediklerinde dahada mutlu olurum. Ve genelde tuttuğumu kopartırım . tarabya fişing tim her alanda marka olacak gırtlakta bile
Faruk abi testini yaptığımız kamış biliyorsun Okuma Savant 430 200-250gr. Nisan sonu geliyor. 200gr'ı kırılırmı acaba diye korkmadan salla gitsin 180-200tl gibi bir fiyatı olacak.
Okan aklımdan geçtin Ama akşam akşam yanlış bir şey yazarım diye yazmadım. Bütün malzemeyi yükleyip sivriceye getirecem. Makinaları vermem. kamış ve tüketim malzemeleri herkese serbest.
helal sana Mehmet ustam hakikaten bir konuşalım yanımıza ne kamış -makine -takım alacağız boşa safra taşımayalım
bende bolca surf takım var 1 spin kamışım var onada bir makine uydururum bolca hazır köstek bolca 100-125-150 gr kurşun rapala çok var ama sivricede pek işime yarayacağını sanmıyorum kaptan Ceyhun şöyle bir liste yapsan şunlardan yanınızda bulunsa iyi olur gibilerinden bizlerde hazırlasak gerçi bemim malzemem hepimizin malzemesi senin benimi yok da genede tedarikli olalım