Ben de o tarafı Planlıyorum ama yalnız olmayacak tabi tanıdık birilerini bulmak lazım. Rehber bulmak lazım. Ama geçen seneki resimleriniz adamı ülser eder yani ha. Bakalım hayırlısı belki 23 Nisan Tatilinde bende atlar arabaya giderim. Tatil 4 gün oldu bizim şirkette.
Ceyhun , Cengize gidersen okuma fırdöndülü kurşunlardan 3 kilo alsana bana , 100-150-175 -200 toplam 3 kilo
Allah sonumuzu hayretsin , mera yı yazmamış gasteciler o kötü olmuş ... on numarada iyi para vermiş o gün
Isteyin yazarim yeterki isteyin.. Ama mantikli seyler isteyin yahuu 230 gr jigden bahsediyoruz farkindaysan saatlerce. 3 kilo dambil kaldirmak gb oldugu sen benden daha iyi bilirsin sanki ceyhun
Emre , nasıl olsa geleceksin buraya , alacaksın 30 cmlik lüferi ı ıh bu değil , 40 cm yok buda olmamış , 50 cm buda değil . Ben farklı bir şey arıyorum yokmu bunların 2 metre olanı
Ellerin dert görmesin , ama nasılsa elimize düşecen Elimize düşecen derken ; 30 cm lik dişliyi beğenmeyip suya salarsan oltalar elimizde..
sivriceye gidecek dostLara şimdiden hayırLı yoLcuLukLar güLe güLe gidin boL muhabbet ve güzeL anı'LarLa geLin inşaLLah... bereketLi oLsun cümneten
babacan benim nevrim dönmüş desene Burak kardeşim inanıyorum yakın tarihte sağLam bir eşkina sürüsü içinden sağLam bir eşkina aLacak..