Emre bence senin bunlara benzeyen daha hafif jigler kullansan daha az yorulursun. Bu tip jiglere daha yavaş hareket yaptırılıyor diye biliyorum.
BURAKCIM SANA SOYLEYECEK SOZ BULAMIYORUM.. AZ ONCE BANA WHATS UP TAN YAZDIGIN SOZU GERI ILETIYORUM ADAMIN DIBISIN!!!!:hungry: :hungry: FOSFORLU PEMBE 150GR IKI ADET VE SENINKILERIN AYNISINDAN BIRER ADET OHH YEAHH MEHMET ABI SAOLASIN EVET BUNLAR HAFIF OLUYOR AZ YORUYOR DIYORSUNDA BALIK SECIYOR SAHTELERI... MESELA BUNLARA BARACUDA AZ ATLIYOR.. KILIC ICINDE YINE KENDONUN FAT BOY OLANLARINI KULLANMISTIM.. BIRTANEDE SHIMANONUN MAVISI VAR KODUNU HATIRLAMIYORUM.. AMA KILIC ICIN PONUDA ONERMISLERDI.. AYNI BIZIM SARI KANATTA KULLANDIGIMIZ STIL ABI.. NE KADAR COK SECENEGIN OLURSA GELMEDIMI DEGSITIRIYOSUN... BIR RITIM YAKALADIN MIDA KIC GUVERTE DOLUP OLUYOR BALIKLARDAN SANA **TFT** LOGOSU HEPINIZE SELAMLAR
Onnik abi kırçıllı siyah tüy damla sim 1 veya 2 no uzun pala iğne 0.35mm/0.45mm. Ama en fazla 10lu yap 8lide olur tekne kamışı ile çapari zordur.
Volkan hayırlı olsun jigler, deneriz Sivrice'de Kaptan ritmi tutturdun hatta senfoni orkestrası oldun sen . Balıklalar sen "TFT" değil "Tarabya Fishing Team"'de yazarsın :laughing:
HICDE SANATTAN ANLAMAM AMA :laughing: :laughing: ABI NETTE JIG DAHA SAGLIKLI... BEN BURDA RUYAMDA JIG YAPIYORUM.. DIYORUM SIZE SANSLISINIZ INANMIYORSUNUZ:laughing: :thumb:
http://www.ebay.com/itm/GAMAKATSU-K...471?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d30c5945f Ceyhun yukarıdaki linke bak. sana ilham versin. bende o jiglerden hala var.
abi bizim aklımız hep o taraflarda Boğaz balığı küçük geliyor artık. İstavriti kovamda görmek bile istemiyorum!
ok buluşunca alırım. Hakiki deriden yaptım seninkini Bilekten bantlı eskimiş parmaklıklarınızı bana getirin hihi