Bugün KISIK a gittim. Cumartesi günü beni sinir hastası eden ipi geri vermek amacıyla. Görevli arkadaş ipi bir kontrol etti. Ne yapalım abi nasıl istersen dedi İp o derece kötü ki hiçbirşey diyemedi. Bende bedavaymış hissine kapıldığım bir alış veriş yaptım. 2 tane jig aldım, 2 kutu iğne ve çeşitli gramajda kurşunlar aldım. Ceyhun Tarabya jigleri hazır anladın sen onu
Burak hangi renk çapari sivricede iş görür bilgin var mı şimdi tarabya Erolla konuştum gizel balık var dedi
Vay arkadaş bunlarda yapılırmı gidemeyen var ağzının suyu akan ve bir yerleri şişecek olan var bu yapılırmı ha soruyom size yapılırmı Hme sonra sivricede hiiiç bişey çıkmıyomuş boşuna gitmeyin ben sizi kemere pikniğe götürim MİYAVDA MİYAV hihi hihi (Kedi uzanamadığı ete mundar der misali )
Etme Mehmet abim eyleme... Biz de gidecez diyoruz ama kısmet inşallah. Sen bize bol bol dua et, şansımız açık olsun Bi dahakine hep beraber gideriz inşallah.
Ne çaparisi? kim uğraşacak çapari ile. Dambıl aldım. 3 kilo Jige hazırlanıyoruz. (Benim kullanacağım jig 30 gr)
Evde kamış bekliyorum. bu gün ,yarın, yada yarındanda yakın gelecek inşallah. Yarında bekleyeceğim galiba gelincede trabyada deneriz.
Ah Volkan. Jigleri aldın ama bu jiglerin kamışıda değişik. Demin bende bu tip jigler için kamış bakıyordum. Artık kamışı alırsam(750 tl biraz zor gözüküyor) artık jigleri bana verirsin (gözüm doymuyor) bende Burağa 5 liraya aldığım jiglerden veririm
Haydaaaa Bilmemek ne fena arkadaş Bunların kamışının farkı ne Mehmet abi ? Gerçekten kullanamayacak mısınız bunları sivrice de ?
Normalde bu tip jiglerin kamışı değişik. Tamamen pazarlamada olabilir. Ama normal jig kamışı ilede kullanılır. bende öyle yapacağım. Her şeye bir kamış alırsak ev depo olur. Ha bilsem buna göre kamış alıp daha büyük balık tutacağım. hiç düşünmem alırım.
BURAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ONLARIN AYNINDAN UC TANE BIR DAHAKI PERSONEL DEGISIMINE BENDE ISTIYORUMMMMMMMMMMbanghead banghead banghead banghead banghead