İyi niyet ve dilekleriniz için içten teşekkür ederim. Sezonda bulamam düşüncesi ile aldım iyimi yaptım kötümü yaptım bilemem. Sevgi ve saygı dileklerimle
Dün sabah sabah suyunda özkanla hisar'a yakın bir yerdeydik,ama biraz gecikmiştik biz geldiğimizde millet seyrekte olsa dişlileri kovaya atıyordu takımları yapıp atana kadar balık kesti özkan 4 . atışta 1 tane aldı sonra kimsede tık yok ne dişli ne istavrit Bende ERGİN balıkçılıktan aldığım 3 parçalı VEGA potenza süpercore kamışımı deneme imkanım oldu ve iyikide almışım gerçekten mükemmeldi gerek atış gerek rapala çalıştırmak için aksiyonu herşey mükemmeldi ah bide balık olaydı eyiydi ordan rumeli fenere çıktık hem merayı kontrol hemde spin lerle çalışma yaptık yemliyede taze istavrit takarak denedik ama nafileydi balık yoktu gerçi saatler tam öğlen saatiydi varsa bile olmaması gayet doğaldı akşam balığına kalamadık işlerimden dolayı ve döndük ama ben yeni kamış ve makinamdan aldığım zevkle mutlu döndüm:thumb:
Sevgili Mehmet İyi günlerde ve bol balıklı avlarda kullanmanı temenni ederim.. Bu arada sanırım eğrikapıda oturuyormussun raporlardan okuduğum kadarıyla,bende gaziosmanpaşa olarak geçsede Üçşehitler camiine 50 mtr mesafedeyim.Dün bende sizle birlikte avlanmışım hisarın başlangıcındaki fenerin orda idim. Keşke tanışmış olsaydık.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Faruk iyi dileklerin için çok teşekkürler önümüzde daha çok uzun zaman var,gerek Ceyhun paşamın organizasyonlarında gerek ferdi olarak buluşuruz inşallah. evet eğri kapıdayım iş yerimde Fatih caminin yanı her zaman beklerim :thumb:
Vakti zamanında Karagümrükte pazartesi pazarının kurulduğu yerdeki camiye yakın elektronik üzerine bende dükkan açmıştım lakin yürütemedik fakat oralarda her sokağı bilirim desem yeridir. Bu arada fatih cami demişsin maltada sobacıların ordamı yoksa itfaiye tarafımı ve ne üzerine,bilelim uğrarım bir ara mehmet Sevgi ve saygı dileklerimle
Hayırlı akşamlar millet Linkteki kamışı kullanan varmı yada kamış hakkında bilgisi olan varsa beri gelsin... http://www.spotbalik.com.tr/SCIROCCO-SURF-KAMIS-420mt-200gr,PR-34800.html Sevgi ve saygı dileklerimle
Kamışı kısa bir süreliğine deneme fırsatım oldu; 150'si mükemmel; 170'i de... Ancak uzun süre test etmediğim için 170'e ne kadar dayanır bilemiyorum; 170 üzerini pek tercih etmem... Ama çok dengeli bir ürün ve atışları da oldukça erimli... Unutmuşum; yapısal özellikleri ve karakteristiği Antares'e benziyor...
Hmmm şimdiden ağzım sulandı :hungry: :laughing: Ellerine sağlık Ceyhun'um. Ben dün kafayı yedim sizin eski Sivrice maceralarını bile okudum
Çıkıyordu ben dün baktığımda, hatta bunlardan epey fazlası var... Ama sen çıkmıyor diyorsan çıkmıyordur Daha da ekleyebilirsin bence