Sivriceye daha çok var. Onu şimdilik bi askıya alalım da ben yarın turnaya gitmeyi düşünüyordum ama hava durumu pek garanti değil. O sebeple sabah erkenden yine Okan Abiyle boğaz yollarına düşcez. Yarın kimler var bu mini organizasyonda...
Oy oy oy... Yarın çok güzel olacak herşey anlaşılan. O zaman bi güzellik daha yapalım. Erken kalkabilirsem termosta çay da benden... :hungry:
Kalkamazsan , kapıya gelir çay olana kadar beklerim nema problem. Dur ben 2-3 kilo tavuğuda sosa yatıram
Sevgili Haluk Halen hazırda kullandığım lineaeffe spider surf var fakat ben genelde hisarönünde takılıyorum ve çoğunlukla akıntı oluyor ve 175 - 200 gr arası çalışmazsan verim almak çok güç. Spider hafif oluşundan ötürü esnek bir kamış 150 - 170 arası gayet normal lakin 200 gr ağırlık bağlayınca kamış aptallaşıp sanki sağırlaşıyor. Kamışı alalı 2 ay oldu ama 5 haftadır kullanıyorum derdim bu benim. Bu yüzden bir dostum ticayı önerdi bana.Yardımların için teşekkürler :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
Senin istediğin çay olsun Okan Abi, Gerekirse gece yatmadan demler termosa koyar termosu da elektrikli battaniyeynen sararım...
Tica güzel bir ürün ama 200 gr.a sürekli dayanmayabilir; Üsküdar'da Okyanus Balıkçı'lıkta "Q" kamışlar var mesela; yahut Futura 250 veya Surf Leader BX ya da bugünlerde ülkemize giren Wega Supercore veya Supercaster bu iş için uygun kanaatimce; ancak Q hariç diyerlerinin fiyatları tabiatıyla yüksekçe... Olympus'u unutmuşum; dün denedik 250 gr.lık olanı ve kullanabilen için mükemmel; yalnız boy 4,00 m. yazıp 4,05 geliyor; 200 gr.lığı da mevcut velakin elinizdeki ürüne göre birhayli sertler... Fiyatları da çok daha makulce...
Yarın sabah kahvaltı mönü sü (yada menü) Ispanaklı ,patatesli , kıymalı börek (dairesel haraketlerle açılmış yufkadan ve organik sebzelerden oluşur) Peynirli su böreği ( Gastamonu dolaylarından gelen keçi peyniri ve maydonozla üretilir) Taze (olduğunu iddia ettiğimiz) halis karadeniz çayı Öğlen menüsü ( yada mönüsü) mangalda kızarmış nar gibi tavuk parçaları ( tavuğun hangi parçaları sormayın ) tavuk yemeyenler için ( bilir kendini ) hakiki Afyon sucuğu Gelmeyen var mı ?
Saatler ileri alındığına göre abi eğer biz yarın 5 te yola çıkarsak eski sisteme göre 4 te yola çıkmış olacağız...
Anladım sevgili Haluk Şuan için kıyı balıkçılığında başlangıcı geçtim orta seviyedeyim " Q " kamışlar benim için şuan biraz lüks alıpta heder olsun istemiyorum. En kötü ihtimalle ya tica Scirocco yada lineaeffe fury caster bu ikiliden birinde karar kılıcam yanlış karar vermek istemiyorum hayırlısı. İlgi ve alakana içten teşekkür ederim.. Sevgi ve saygı dileklerimle