Defalarca seyrettim ama ne hile nede şakaya benzer tarafı var. Adam resmen boru gibi elle yakalıyor tebrik edip ayakta alkışlamak lazım :clap2: :clap2: :clap2: Sevgi ve saygı dileklerimle
Millet malum haberlerin dışında boğazla ( Bebek,Aşiyan,Hisarönü ) ilgili bilgisi olan varmı.Yarın nasip olursa boğazdayım. En kötü ihtimal öğleden sonra tarabyada olucam.Niyet bu şekilde bakalım hayırlısı... Sevgi ve saygı dileklerimle
Şu anda fena halde sarmış olduğum sahte yapım işinden kareler sunuyorum sizlere Gelişmelerden haberdar olacaksınız emin olun. Bunlar kullanmakta olduğum ekipmanlar Gagası ve boyaması hariç bir sahte. Boyanmış sahteler Son olarak hologramlı bantla cezbediciliğini arttırdığımı ümidettiğim bir sahte Tüm bu işlemlerden sonra önce gözleri takmam ve sonrasında 2-3 kat civarıda vernik atmam gerekli. Tamamlanınca yeni fotoları ekleyeceğim.
Hayır malinua yok.. Malinua ötümü özel ve ötümüyle değerlenen bir kanarya ırkıdır.. Diğer kanaryalarla bir arada kalırsa ötümü değişir bozulur..
Hahhh gene başladık Gitti psikoloğa verdiğim onca para Ama içim rahat, sen söz verdin bu sene lüfere boğacan beni reeling
Teşekkürler abi sagol. Tüye girdiğinde ayrı tutunca bir sıkıntı yaşamadıklarını söylemişti arkadaşlarım o nedenle sormuştum.
pazar günü belgrat ormanına pikniğe gidiyorum bir değişiklik olmazsa bende c.tesi balığa gitmeyi düşündüm bakalım orası olmazzsa sizin yanınıza kaçarım belki