El feneri demeye şahit lazım , xenon araba farı gibi... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-wBxduUa87I
bildiğin projektör o sahnede sanatçilara tutulanlardan bence o mini halini yapmişlar Ama gece baliğa giderken almayin yaniniza denize tutarsaniz hiç bir balik kalmaz ben size deyim
Okan yarına dair plan varmı? Ben aşiyanda olucam belki bugün bir iki saat köprüyüde deneyebilirim ama köprü kısmı kesin değil hala kalpazanlığı atamıyorum üstümden Sevgi ve saygı dileklerimle
Be şu an yorgunluktan ölüyorum , belkide öldüm haberim yok. 3 km yolu 5 saatte gelebildim. Arabayı bırakacak yer olsa arkama bile bakmayacaktım. Sabah ola hayrola
Ok anladım sevgili Okan Yarın sabaha çıkmak nasip olursa ben sabah 07 gibi aşiyan fenerinin ordayım,balığın durumuna göre hareket edip öğleden sonra tarabya yapabilirim.Lakın sabah suyunda bi kaç parça alabilirsem muhakkak akşam suyunuda beklerim diye düşünüyorum tabi bu tamamen düşünce. Seninde dediğin gibi yarın ola hayrola Son olarakta benim farukkaratas uzantılı tft mail adresim açıldımı? Sevgi ve saygı dileklerimle
Cumartesi ben yokum diye yapıyosun di mi, sen de haklısın naapalım Bu arada öbür mevzu yetişmez Cumartesiye haberin ola
İstek yollayan tüm arkadaşların hesapları bile açıldı ama aktive edilmesi için 1-2 gün lazım . Tek tek 130 küsur hesap açılacak . Pazar gününe hazır e-mail..... şifreler telefona SMS
Büyüksün Okan Mille fois bravo :clap2: :clap2: :clap2: Geçen Sevgili Onnik abi sormuştu bide ben sorayım kayıtlı kaç üyemiz var bizim Okan? Sevgi ve saygı dileklerimle
T F T li olmak bir ayrıcalıktır yarın erken kalkabilirsem seni aşiyanda yanlız bırakmam Faruk rahat ol büyük bir ihtimalle ordayım
Eyvallah Onnik abim. Beklerim başımın üzerinde yerin var.. Herkese iyi geceler.... Sevgi ve saygı dileklerimle