Eşkina 2 : Karagöz ( ispari ) 1 maç sonucu bu... toplamda 2.500 gr civarı Bu eşkina nasıl iyi pişer bilen yazsın lütfen ... Mındar etmeyelim balığı.....
Tebrikler Okan, sonunda şeytanın bacağını kırmışsınız. İspariyi bilmem ama ben eşkinayı aynı levrek gibi üzerine çizik atıp, fırına sürdüm ve tadını gerçekten çok beğendim, tavsiye ederim, afiyet olsun.:hungry:
ne yedim ne avladim (eskina) karagöz mü ispari mi? ispari ise farketmez her türlüsü de matah olmaz ispari de sga sola güzel çeker ama zevklidir avi, karagöz avi zaten harika tebrikler..
Okan eğer balık bu ise isparidir.Bende önceki hafta yakalamıştım bu balığı ama tadına bakmak kısmet olmadı.
İspari ; karagöz ve çupraya 5 basar tad olarak Eşkina yı ve İspari yi direk fırına attık . fena da olmadı (ispari biraz dağıldı) . İhtiyacı olan varsa toplamda misket kadar taşı mevcut.
Yem olarak elimde 3-4 kurt vardı onlar , İspari tavuğa geldi . Benim klasik T takımna jumbo boy teke takıp yüzdürdük ( kurşunsuz ) sıkı bir manyak vurdu ama direk uzadı , tahminim levreka (umudi olarak) ama gitti sonuç olarak . Yedik Bitti
Eşkina zaten levrek , taş yada kaya levreği diyenlerde var. en ideali tuzda derlerdi ama 3 senedir hiç denemedim. attık fırına lokum oldu...
Üye sayısını tam çıkartmak istiyorum fakat takip edebildiğim kayıtlı üyeler bu kadar kusura bakmayın. İsmi/nicki listede olmayan haber versin lütfen. TFT üyeleri; Ceyhun Aret Burak A. mudeli draco vpn Em2e FAKE BAIT can akgün darkklly murat açıkalınyiğit ugurates82 Roy volkanca wolk23 MERT ISTANBUL Alico Onnik Çavdar ilker a omeryucee Orsilon crazy frog ssozkan barbunya scrotal aTomKarinca alperm sedat ist tefo32 pehlivan lecharmeur
Ben degil be abicim tam nicki hatirlayamadigimdan yazamadim. Anpa veya ampe nickli kaptan arkadastan bahsediyorum. Su an hindistan karasularinda olsa gerek
Benim adım niye yok..yahu.. illa sölemek mi lazım Yapın banada bi üyelik yoksa sivrice bedduasına çıkarım..hihi