Emrullah Abi makinanı iyi günlerde kullan...Umarım en kısa sürede bende bir penn alabilirim.Sen övdüğüne göre iyi makinadır.. Abi bu arad yeşil sahteyi sezona bekliyorum
Sevgili Onnik abi ve tüm sivrice tayfası.. Hepinize cani gönülden başarı,bol şans ve bol balıklı avlar temenni ediyorum.Resime gelince olsun hepiniz yakışıklı çıkmışsınız. Okan ışıl ışıl parlıyosun Anzaklar mest olur gibime geliyor. Hepinize rasgele kendinize iyi bakın güneşte çok kalmayın bol bol sıvı tüketin. Sevgi ve saygı dileklerimle Sevgili Emir Aydınlatıcı açıklamaların için teşekkür ederim,kafamda Z serisi vardı birde Penn Affinity alıyorum kombine tamamlanacak.Sonrasında bide italcanna yada vega potenza uydurdummu benim takım tamamlanır. İyi günlerde kullanman dileklerimle hayırlı uğurlu olsun.. Sağlıcakla kal
evet son aldığı makine 5500 dü son cümleye takıldım boğazda herkesde penn in bulunması lazım demiş 5500 üstüne birtane dahamı yoksa
Bu arada bütün herkese mutlu güzel ve sağlıkla dolu dolu bir hafta sonu temenni ediyorum Sevgiyle kalın
Bilemiyorum ama neden olmasın.Affinity'i yakından inceleme fırsatım oldu hakikatten güzel işçilik çıkartmışlar biraz ağır 642 gr tek kusuru bu ama alıcam bir adette ondan..Sendeki penn nasıl sevgili murat anlattır biraz bakalım.. Sevgiyle kal
çok memnunum hem gçlü hemde surf kafa iple kullanmaya uygun kafa yapmışlar mono saramıyorsun harika bişey henüz balıklar gelemye başlamadığından boş 200 gr atıp çekiyorum balık vurduğunda hissederim sanırım boş çekiyormuşum gibi şuan
Millet Boğazdaki suyun bulanıklılığı hakkında güncel rapor verebilecek olan arkadaş varmıdır.. Sevgi ve saygı dileklerimle
herkese marhaba iyi ve bol balıklı hafta sonları diliyorum.bende bayağı makine var fakat bahsettiğim makine penn surfblaster ağırlık 715gr. hafif makine kullanan arkadaşlara biraz ağır gelebilir fakat hafif bir kamışla kombine edildimi tadına doyulmaz birşey oluyor ben yeni penin surf kamışını aldım 485gr.ikisi tolam 1.200gr.ediyor benimgibi sabahları sahile balık için değilde spor için gelip 2 veya 3 saat olta atanları yoracağını zannetmiyorum ve hakikaten çok zevkli atımı sarımı buarada kamış penn overseas pro 4.50 180gr. atarlı maksus hafif atarlı aldım bande ağır atarlı çok var.takım daha hafif olsun istersem kombat kullanırım diye düşündüm ama dediğim gibi beni rahatsız etmedi ve deneyenleride öyle saygılar arkadaşlar.
unuttum surf blasterde iki kafa var biri örgü için sığ biri mono için derin birde anfinity de çok hoşuma gitti ama kalmamıştı birde penn kamışın 3 parça 100,250gr atarlısı gelecek sipariş verdim bekliyorum hayırlısı.
Mercanlar süper fakat skor yetersiz olmuş be kardeşimcyrr cyrr cyrr cyrr Boşverin balık bahane muhabbet şahanedir şimdi
Muhabbet hakikaten harika ama yinede 1-0 olsun bizim olsun yarın sabah erkenden mercan a gidiyoruz jig de yapacağız inşallah gözünüzü şenlendiririz
Hepinizi gönülden tebrik ederim. Bu daha başlangıç durun bakalım aceleci olmayın.. Tüm ekibe selamlar kendinize iyi bakın.. Salıcakla kalın