İnşallah bu organizasyonlara bir gün bizde katılacağız O gün kardeşimin düğünü sebebi ile organizasyona katılamayacağım. Şimdiden tüm katılımcı arkadaşlara rastgele...
Günaydın sevgili Onnik abicim Gün be gün iyiye gidiyor gibi,hafta sonu aldım Kırklareline götürdüm terapi olsun babında.Kafasına göre takılıyor.İyi olucak inşaallah,bu arada yarın için planın varmı abi?İlgi ve alakana teşekkür ederim Sağlıcakla kal
Eğer organizasyonda boş yer varsa gelmek isterim. Ben size mezeleri hazırlarım.. Meyve salatası kızarmış soğan halkası ( 'Ayran Çeşitlerine' göre meze çeşitliliği zağlarım ) :thumb:
ALLAH yar ve yardımcın oLsun abicim.. zamanLa daha iyi oLacak bunu bende biLiyorum sende.. Bu arada dişLi denemesinde buLunan oLdumu haLiçte..?
Mehmet abi, sendeki o caanım italcanna kamış kalamar dahil olmak üzere akyaya kadar herşeyi çeker bence Ama illa alıcam diyorsan, ben bi dahaki organizasyona kamış getirmiyorum, İtalcanna benimdir
Uçuk gelebilir ama Bodrum'a gitmek Tarabya 'ya gitmekten daha kolay Tek başına çekilmez 2 kişi daha olursa ben giderim . Cuma gece fly , pazar gece refly