ne küçükmü:laughing: :laughing: :laughing: Bu sana çooook Pahalıya patlıyacak Mercan BURAK:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Martıları takip ettttt:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Le lecharmeur'um Faruk'um,Senin için cengiz balıkçılığa 7/ 8 metre kamış siparişi verdimhihi hihi abi olurmu bilmem dediler,o zamanda ya iki kamışı bir birine ekleyip 8,40 cm e ulaşıcam ve seni ilk avlakta sen bana yaklaşamadan uzaktan uzaktan kafana kafana yapıştırıcam,doktorlar sanada 15 /20 güne kadar bişeyciği kalmaz çocukla aynı anda ileşir dicekler hihi La paşam la koca akşamda bir vuruş dahi olmamı la la bi tık la bi tık dahi yok şimdik msj ıma son verip hemen iki kamışı bir birine ekleme operasyonuna girişicem he aman PEHLİVAN 'IM Ben ettim sen etme dersen belki işi çiğ köfteye bağlayabiliriz:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
O niye anlayamadım sevgili dostum.. Denizde balık kaynıyor sen kısmetsizsen ben ne yapam Çiğ köfte konusuna gelince lafımı olur... Sağlıcakla kal
Merhaba arkadaşlar, Sabah kaçta olacaksınız Tarabya'da? Uzak kalmıştım, bende katılmak istiyorum bu sefer. Selamlar.
bende o saatlerde orada olurum, Erol abiden okuma salina 3 parça kamışı aldım Ceyhun yarın bi atış yap bakalım kamışı tanıyosun ben hakkını verebiliyomuyum anlamış olurum
günaydın arkadaşlar sabah tarabyada mini bir org. yaptık kraçanın k si bile yok .bisiklet yarışı var yolların çoğu teafiğe kapalı
Kaybolan sarışekerleri ve mezgitleri bulduk , malum meramızda sabah 5 e kadar mangallı semaverli bir gece geçirdik .