Sen yarın Cevata git şu jig takımı kurma yönünde ilk adımlarını at gerisi kolay.Az terletmeyeceğim seni Not;Adam o koca balığı Okuma makara ile çekti yani benim kullandığımın aynısı
Hernekadar team den sayilmasamda gunaydin abi hayirli sabahlar. Herkese hayirli hafta sonlari diliyorum.
günaydın herkese sabah 07:20 Tarabya'daydım. İstavrit kayboldu!!! rapala denedik yine sıfır. Garip bir sakinlik var denizde, yarın yine gideceğim bu kez mezgit denemeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba bu akşam Rumeli feneri kayalıklarına gitme niyetim var; yanımda spin takımım muhtelif rapalalar canlı teke ve canlı boru kurdu'da olacak. git veya gitme şunu dene şu var bu var diyebilecek varmı ? tecrübe ve tavsiyelerinize muhtacım.
Ceyhun aşşağıdan dişliler caney caney caney işte meydaney delikanlı istavrit Bekle geliyoruz haney dınınım dınınım naraları attığından istavrit topuklamıştır paşam:laughing: :laughing:
Gitmeeeeeeeeee Hele bensiz hiç gitme dicem ama bu gün ve yarın işlerim var Paşam rast gele diyorum balık olursa aramayı ihmal etme 2 sat sonra ordayım:laughing: :laughing: