Estağfurullah Faruk abi. Ben eksik yazmışım. Tabiki amaç farklı ve mümkünse büyük balık peşinde olmak. Öğrenmek için en iyi yol çalışmak ve denemek diye düşünüyorum Bi de imkan varsa birkaç gün İstanbul'dan uzaklaşmak çok iyi geliyor.
Haklısın Burakçım, Büyük şehirin karmaşa ve trafik keşmekeşinden birkaç günde olsa uzaklaşmak insanda doping etkisi yaratıyor.Sana katılıyorum bu konuda :thumb: Sağlıcakla kal
Gözünüz aydın. Delikanlı umarım bir an önce normal hayata döner, hepimiz o dönemlerden geçtik. Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir oltayla çözülür inşallah
Hadi bakalım gözün aydın çiğköfte özlemi bitecek inşaallah . Oğlanı dert etme ben döndüğümde Arnavutköy de motorsikletin birinin egzosuntan paat diye bir ses çımıştı çöp tenekesinin içine atlıyordum neredeyse. Geçer merak etme
Eyvallah Okancım,geçici imiş yakın bi prof dostuma sordum,3 - 5 aya kendine gelir normaldir bu tür gelgitler dedi. Çiğ köfte konusuna gelince bütün hünerlerimi sergileyeceğim hiç kuşkun olmasın nekkaa çiğ köfte okkaaaa adana Sağlıcakla kal
Sevgili Ceyhun Önümüzdeki hafta 05 Mayısta hava muhalefetine göre bizim mekanda yani tarabyada bir org düzenlemesi tertiple hazırlıklar bana ait,çiğ köfte olayını halledelim,Baksana okan neler diyor Sevgi ve sağlıcakla kal
faruk abi benim ki acısız olsun bu arada şaka bir tarafa hayırlısı ile evladın geldi ya işin kutlama kısmı en kolayı abi
Ustalarım ve sizler sağolun. Koordinat veriyolar bende nokta atışı yapıyorum Bana balığı kovaya koymak kalıyor.. Sağlıcakla kal
Hayırlı akşamlar Tarabyalı dostlar, herkes iyidir inşallah Sivrice ekibinide kutlar, bu serinin devamınıda dilerim.
şimdi facebokta 40 kg bir akya nasıl yakalanır onu seyrediyorum ter bastı LONTANO TEAM 2013 40 KG MİNERİ(AKYA) mutlaka seyredin
Teşekkürler abi, sayenizde bizde gitmiş kadar olduk eksik olmayın.Umarım birlikte gitmekte nasip olur.