Mevzu derin anlaşıdığı kadarı ile. Mangal başında hallederiz sorunu Hızımızı alamayıp ülkeyide kurtarırız ....
ama çok güzel bir laf var evlilik için evliliğin ilk 2 yılı dibdibe 2 ile 10 g...t g..te 10 yıldan sonra git öte
kardeşim herşeyin hayırlısı bakma evlenmeden önce bende çok hevesliydim güzel şeyler bunlar bizimkisi sohbet olsun torba dolsun herşeyin hayırlısı evladım bile olucaksa hayırlısı olsun gerisi olur bir şekilde kavgalar evliliğin tuzu biberidir ve bu tuzu biberi ayarlamak her zaman erkeğin elinde dir eğer erkek kötü bir aşçı ise yemek yenilmez olur ama tam kıvamında olursa tadından doyum olmaz anlıycan
neyse takım herkese hayırlı akşamlar benim mesai bitti eve gidicem hayırlı akşamlar okan abi yarın ararım ben seni duruma göre
selamlar arkadaşlar, muhabbetiniz bol olsun allah neşenizi bozmasın da. yarın sabah erkenden bi boğaz yapmak niyetindeyim ne tavsiye edersiniz yarın sabah için acaba bi mahsuru yoksa paylaşabilirmisiniz rica etsem şimdiden teşekkürler ( ben daha yeniyim bu sitede acemiliğime verin )
Abi 19 mayısta evlenme teklif edicem herşey hazır garipçede masalar fişekler vs vs Oldu mu şimdi ? Hehh Oldu mu
İlkokul arkadaşımdı 5 yıldır sevgiliyiz, aileler anlaştı tanıştı.. Asıl o beni kasıyor... Niye balığa vurdum kendimi sanıyorsun..
Açıkçası hiç bir şey anlamadım . Benim anlatmak istediğim zorla biraz , beklemeyi öğreniyor mu yoksa dünya ve sen etrafında dönüyor mu sanıyor.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar... Doğum günün kutlu olsun Ceyhun, nice mutlu ve bol balıklı seneler diliyorum.