Günaydın üstadlar abiler arkadaşlar ( En küçük üyelerden olduğumdan kardeş ve küçük dostları sayamıyorum )
Abi dün balık oldukça nazlıydı,4 adet dişli aldım fazlada durmadım Akşam 8 de başladım gece 11 gibi eve döndüm..Emanetlere gelince uygun bi anda aşiyana inicem seni adreste bulurum..Sevgi ve saygı dileklerimle
ArkadasLar Zeytinburnu gaLata semaLarında feci yunus sürüsü varmış, maaLesef istavrit boyLarıda birhayLi küçükmüş, Sabah raporudur..
Tarabya Fishing Team - Balık Avı Dostları Organizasyonu Gün: Pazar 05.05.2013 Saat: 06:30 Yer: Şile Hedef Balık: Kalkan Hava sıcaklığı: 22° Rüzgar: Poyraz 12km Balık avı dostları grubundan İsa Bey'in daveti üzerine ortak bir organizasyon planlamaya karar verdik. 06:30'da Şile girişinde buluşacağız ve topluca avlağa geçeceğiz. Bu organizasyonda, katılan TFT ve Balık avı dostları üyeleri arasında yapılacak çekiliş ile; 1 adet Alba Bosphorus 420 150-200gr kamış 1 adet Okuma Safina Noir 65 makina hediye edilecektir. Katılmak isteyenler için liste oluşturalım, araçları bu listeye göre planlıyalım.
desenize kadro şahane balık bahane mangal şahane olacak ne yazıkki ben yokum not- her nekadar da org olamasam da kuraya beni de dahil edin
sakın kamışı makineyi bana çıkarmayın evde takım koyacak yer kalmadı yakında Mehmet ustanın evine taşınabilirim az kaldı evden kovulmama
Onnik abi başka sefere o zaman sadece katılanlar arasında çekiliş Italcanna Daiwa seri yaptın hala kamış makina kovalıyosun :laughing: hihi
TFT Şile Organizasyonuna Katılan Üyeler Mehmet Abi :car: Cem Uğur :car: Burak Ceyhun Okan abi Nusret Gökhan Okan abi Beylikdüzü'nde Nusret veya Gökhan sizde araba varmı? 3 kişi tek araba ile gelebilirseniz daha iyi olur. Uğur'un arabada bir kişilik yer var. 4.Levent veya Tarabya'dan 1 kişi daha alabiliriz.
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: gözlerimden hala yaş geliyor
bu bizim tabiyetimizde var ev doluyor göz doymuyor nasıl millet 1 tane 18 kovayı kıraçayıla dolduruyor yetmiyor sonra 2 ci 18 lik derken 3 cu 18 lik biz de aynı 1-2 derken 1 kamış makine daha alsam kesin evden kovuldum bunu yaparken biz kendimize zarar veriyoruz diğerleri gelecek nesillere balık bırakmıyor hangisi daha mahsumane bu da züürt tesellisi