Sezon açıldı, yoğunluk var Son gelen habere göre Mudeli (Gökhan) ile konuştuk ve maceraya atılmaya karar verdik http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54013 Orkinos avını devamlı yurtdışında araştırıyordum, sonunda bu bilgileri kullanabileceğim bir av çıktı karşımıza Amerikan tarzı orkinos avı; Yem canlı eşek istavriti veya Sarıkanat, ayrıca jig denemeleri de yapacağız. Gideceğimiz yeri söyleyemiyorum Marmara içi ama hooked
Kaç gündür sözleşmem bittiği için internetim kesik, Köpeğimin hastalığından fırsat bulup yaptırmadım.. yaptırdıktan sonra ise açtıramadım..Nihayet bugün açıldı.. Nihayet köpeğimde biraz kendini topladı.. stresim bi dünya.. Yer varsa pazar bende şile yolunda yanınızda olurum..
5/0 iğne ve 0.70 misina belki torik yada kofana alırsınız ... yazılı orkinosta olabilir ... O resimdeki arkadaş siz ne olduğunu anlamadan bırak yemi , takım taklavat ne varsa alır götürür ilk vuruşunda .
Ceyhun Abi, şile listesine beni de ekler misin? Yalnız Pazar günü Galatasaray - Sivas ve İBB - Fener maçları olduğundan, Bir de Galatasarayın şampiyonluk maçı olması sebebiyle izinler kapanırsa... banghead cyrr
1 mayıs ve hepiniz balıktasınız dimi ! Ben çalışıyorum cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr Günaydın bu arada
Selam arkadaslar siz balikta ben irak'ta. Sirketin yurtdisi acilimi nedeniyle sizlerden birkac aydir uzak kaldim, surekli ortadogudayim bu nedenle. Sizleri ve sizlerle vakit gecirmeyi cok ozledim, rastgele..
Nasıl gidicez Gökhan balığa, kapının dışına çıkamıyoruz her yer savaş alanı gibi. Taksim'de her taraf uçurum, hala orada kutlama yapacağız diye ısrar etmenin anlamı nedir acaba. 1 Mayıs işçi bayramı diyorlar, ben işçiyim ama bir grup maskeli tip yüzünden evde hapis olarak geçiriyim bu güneşli günü.