Pazar günü Şile'de Mehmet abinin 3,60 şişme botunu indirmeyi planlıyoruz. Hava güzel gözüküyor. Araç sorunu var anlaşılan, kesin katılmak isteyenler Cuma akşamına kadar haber verirse ona göre planlama yapalım bizde. İsa abi şu an garanti 7 kişiyiz, tam sayı Cuma günü kesinleşir.
Tamamdır Ceyhun, yanlız c.tesi yemlik tutabilecek var mı sizden?? Birde yeri anladın mı, olmadı org. boyunca telefonlarımız organizasyon duyurusunda asılı kalsın, yolda sıkıntı yaşayan, dilediği saatte beni arayabilir. İsa Sivri cep tel: 0535 561 29 62
Gökhan araçla katılacak bir arkadaş olursa ilk seni aldırıcaz. Şu an tek araba 5 kişiyiz, Mehmet abi Cem karşıdan gidecek zaten. Okan abi ve Alper gelirse onların arabada 2 kişilik yer açılacak.
Onlar sende inşallah Alper için bi sıkıntı olmazda araç sorunu çözülür Cumartesi iş olayı kötü olsa bile Tutacağım trofe kalkanın bi kısmını verip keyfini yerine getiririm Kalkanı akçakocada çok yakaladık Şiledede yakalarız
Ben kalkanı balkondan tutuyorum neredeyse Gerçi bu gün 20 kilo yosun tuttum başka bir numara çıkmadı erkenden döndük.
1 numaralı iğneden 3 köstekli lazım tabiki , ama zargana topu ve kıbrıs takımıda olsun gelenlerde. Tecrübe ile sabittir
Kalkan tam muhabbet balığı at bekle çok güzel varsa kısmette olur Ben spin de düşünüyorum bakalım Spinde nasıl olsa Burak bana eşlik eder