Diyosun ki evde geçirdim ben bi şirkette muhasebeciyim Arkadaş (lafın gelişi abi saygılarımla) çalışıyorum, işçilerin gerginliklerini nazlarını çekiyorum.. Bide beni düşün :'(
sabah 06 aşiyanda buluştuk rengarenk rapalalarımızı sularla buluşturduk sonuç 0 tarabyaya geçtik ordada çapari denedik o da 0 netice çay kahve bol bol anılar yeni takımlar yeni kamışlar yeni makineler .Burak sayesinde güzel makaralar kısacası gırgırı bol bol sohbetli bir gün daha anılarımıza yazıldı
Kontenjan sorunumuz asla olmaz . Bekleriz. Hatta yol üstünde gelmek isteyen ne kadar arkadaşımız varsa hepsini topla gel
O maskeli "emekçiler" simitçilerin , midyecilerin tezgahlarını kırmış . Emeğe saygı ve emekçi bayramı bunun neresinde ?
TFT Şile Organizasyonuna Katılan Üyeler Mehmet Abi Cem Uğur Burak Ceyhun Tayfun abi Alper Okan abi Nusret Gökhan Vakkas 4 araç gözüküyor şu an, Nusret ve Gökhan, Alper'in sizi alabilmesi için birinci köprü yoluna yada merkez bir yere çıkarsanız daha rahat buluşursunuz. Vakkas gelmek istiyor, aracı boş, katılmak isteyen olursa iletişime geçsin. Saat 06:30'da Şile'de olmak üzere, buluşma saatlerini ayarlayın. Görüşmek üzere.
Hayırlı akşamlar dostlar, hafta sonu yapılacak Şile organizasyonu ile ilgili; güzergah, yol, program, takım, kısacası ava dair sorusu olan arkadaşlar buraya mesaj yazarlarsa, özelden gelen mesajları toplu halde tek seferde cevaplamış oluruz.
İsa abi yem varmı? Yem ne kullanacağız? Şile'deki tam buluşma noktası koordinatlarını yazarsan takım kolay orada da bağlarım
Eğer kontenjan varsa bende katılmak isterim. Aracım yok.Cevizli'de oturuyorum Birde takımlar konusunda bilgi verirseniz o güne kadar hazırlayayım
Ceyhun bende onu söyleyecektim. Ben ve gelecek arkadaşlardan çoğu c.tesi çalışıyoruz.Eğer sizin takımdan c.tesi müsait olan arkadaşlar varsa biraz yemlik istavrit tutarsa çok makbule geçer, balık boyu önemli olmadığında 2 kilo kadar yemlik balık yeterli olacaktır.Eğer mümkün olmazsa c.tesi akşam suyuna gidip birşeyler almaya çalışırım. Onun dışında mangal ve kahvaltı için birşey getirmenize gerek yok, o işleri biz halledeceğiz inşallah, siz kaç kişi olduğunuzu cumadan bildirirseniz iyi olur.:thumb: Daha önce Şileye geldiniz mi bilmiyorum.Işık üniversitesini geçtikten sonra büyük bir dört yol ağzına ışıklara geleceksiniz.Sola Şile tabelasından döndüğünüz noktada buluşma yerimiz olacak. Takım bilgisini sizin için söylemedim zaten Özelden çok mesaj geliyor onların sorusu olursa Ceyhunda bana yardımcı olur diye yazdım.
Kontenjan sıkıntısı yok ama o bölgeden gelecek araç sıkıntısı olabilir.Cumadan tekrar yazarsanız aynı güzergahtan gelecek arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah... Takım iki yada üç köstekli 1 no uzun pala, av malzemecilerinden hazır olarakta alabilirsiniz.
Ya ben bahçelievlerden geliyorum, geleceğim Fakat araçla ilgili acıcık sıkıntılarım mevcut bu taraflardan gelen varmı organizasyona ? Eğer olmazsa ise beni uzun çayır metrobüsten alabilecek varmı sevgi ve saygılarımla Yada Herhangi bir metrobüs durağından
abi bende katılmayı planlıyorum ama saaat 6 bucuk tan once 5 gibi otobüs varmıdırki şile ye ? kendı aracım olmadığından otobüsü kullanmam gerekicek veya bizim bu taraf kyalı maltepe tarafından gelecek tanıdıklarınız varsa haberleselim
Cumartesi olmayan şirketin incelemesi var bu 1 , araç yok bu 2 , cumartesi kötü geçerse moral olmaz bu 3