Go west wild west bırakın bu Batı'yı doğuya dönün Güneş bile doğudan ) İnceden siyasi oldu Allah rahatlık versin abiler iyi geceler
Günaydın yakışıklı abilerim, karizmatik üstadlarım.. Dün gece bir rüya gördüm, tam şile yolunda yukarıdan aşağıya inişe başlamışım arabayla nasıl sis nasıl sis anlatamam. Arabayı sağ çekip iniyorum aşağıya tam o sırada arabaya birileri binip arabayı kaçırıyorlar.. bende peşlerinden koşuyorum, bana istavrit atıyorlar, hamsi atıyorlar, gülüyorlar... sonra ayağım birden takılıp düşüyorum uçuruma, yuvarlanıyorum ve denize düşüyorum o sırada trofe kalkanlar etrafımda sarıyorlar etrafımı beni kurtarıyorlar uyanıyorum Hayırdır İnşallah
Merhabalar arkadaşlar Şiledeki kalkan organizasyonuna ben de katılmak istiyorum beni de dahil ederseniz sevinirim.
Team günaydın.Dün gece bende bi rüya gördüm levrekler havalarda uçuyor desem yeridir.Bu evlilik hazırlıklarından dolayı uzak kala kala piskolojim bozuldu sanırım
Uğur ben senin arabadaymışım Pazar sabah nereye çıkıyım, nerde buluşursak daha rahat edersin? Sanırım 2. köprüden gidersin, 4. Levent metro uygun mudur?
Erol abi şimdi aradı haber verdi. Tarabya'da çok iri istavrit çıkıyormuş. Onnik abinin Aşiyan'da aldığı boyda!
Herkese selam Gününüz aydın muhabbetiniz neşeli sıhhatiniz daim olsun.. Bu arada internet sağlayıcımı değiştireceğimden foruma ara ara katılacağım benlik acil bişey olursa lütfen cepten ulaşın.. Cebim Ceyhunda ve onnik abide mevcut :thumb: Altta düne dair hafif tertip bi raporum var http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54043 Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Burak_A. Burak Akıncıoğlu / İstanbul Yaş: 37 Üyelik tarihi: 08-10-2012 Mesajlar: 947 Favori Kamışı: Lineaeffe Fury Caster, 4.20 / Daiwa CrossFire 2.70 Favori Makinası: Daiwa EmblemPro 6000 A / Penn Affinity 7000 / Daiwa Regal 3000 5iA yeni makinan hayırlı olsun abicim
Eyvallah biraderim Daha güzelleri senin olsun inşallah. Üst satırda bi eksik kaldı, onu da tamamladım mı tam süper olacak
Mehmet abim, eksik listesini senin mönüye göre yaparsam ben daha yolun başındayım. Hatta daha yola çıkmadım diyebilirim