Onnik usta sağolsun, makine konusunda iyi bir fırsatı kaçırmadım. Diğerleri de zamanla olur inşallah. Sanırım uzunca bir zaman Mehmet abimin Saltiga Surf'ünü Tarabya'ya hava aldırmaya getirmesi için dua edicem
Yıllar önce Kuşadasına tatile gitmiştik.Orda mütahitlik yapan bir arkadaşımın arabasına bindik.Araba PASSAT idi.Benimde LADA m vardı.Araba acaip güzel içi her tarafı ışık dolu. Hanıma dönüp bizdemi passat alsak diye sordum. Eşimin cevabı biz önce k...... don alalım oldu. Allah isteki vereyim diyor. Ben sizin yerinize Ebayda kovalıyorum
Hmmm Passat... O da iyi fikir Kısmetse bu sene yemli sezonu başlangıcı Saltiga Surf'ü mönüye ekliycez. Di mi Volkan?
Şile Buluşma Noktası Saat: 06:30 Organizasyona Katılanlar (10 Kişi) -Mehmet abi Cem -Uğur Ceyhun Kenan Burak Tayfun Abi -Mert +1 Gökhan
Arkadaşlar Selam, Pazar günü bende Amerikalı flying üstadı bir balık sevdalısı ile organiazasyona katılacağım araba mevcut Okmeydanı'ndan geleceğim ulaşım ihtiyacı olana yardımcı olmaya çalışırım. Herkese iyi Günler
merhaba ceyhun bey şile organizasyonuna ben ve arkadaşlarımda( gtakgoa ve aydin3d ) katılmak istiyoruz.listeye bizide eklerseniz biz 3 müz arabayla buluşma noktasına geleceğiz.
O arabayı sanayide Hürol'un dükkandan çok iyi hatırlıyorum çok gelir giderdi Mazda Hürollara Bu arada benim Corollanın plakası da ugs 38 yakınmış baya
Cümleten merhaba abilerim, arkadaşlarım... İnanın organizasyona katılmayı çok istiyorum fakat, benim durumum ancak cumartesi akşamı kesinlik kazanır. Eğer pazar günü izinleri kapatmazlarsa inşallah geleceğim. İzinlerin kapanıp kapanmayacağı ise o günün gecesinde belli oluyor. Organizasyona katılamazsam çok üzülürüm ama asıl organizasyona katılımı bana bağlı olan arkadaşlar için çok üzgünüm. Bu 1 Mayısın üzerine izin kapatacaklarını sanmıyorum pek ama artık kapatırlarsa da ne fenerli tanırım ne gs li sorun çıkarıp holiganlık yapanlara "bunu da Allah yaratmış bu da bi insan evladıdır" demem... :mad2: