Maşaallah yaldır yaldır parlıyorlar ne güzel... Sevgili Ömerim tebrik ederim daha güzel ve daha iri avlar temenni ederim... Sevgi ve saygı dileklerimle
Sevgili Burak henüz konuya vakıf olamadım konu ne olursa olsun lakin olaki ihtiyaçlık bir durum olursa lütfen saat kaç olursa olsun ara 10 dakikaya yanındayım... Sevgi ve saygı dileklerimle...
Sevgili Onnik abim Cumartesi oğlumla birlikte balığa geliyoruz adres belli onuda mekan ve tarabya sevdalısı yapacam,herhangibi bir programın yoksa başımın üzerinde yerin var buyur gel oğlumu seninle ve tüm ekiple tanıştırmak istiyorum... Sağlıcakla kal
Millet malum yarın iş var maçıda seyretmeme kararı aldım,çıkıp yarın için hazırlık yapmam lazım traş vs vs. Herkese şimdiden hayırlı ve bol kazançlı bir hafta diliyorum kendinize iyi bakın :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
herkese hayırlı akşamlar burak kardeşim bende konuyu bilmiyorum ama geçmiş olsun yapabileceğim birşey olursa konu farkı yok üstüme düşeni seve seve yapmaya hazırım haber vermen yeterli.ceyhunum teşekkür ederim ilgi ve alakana.
Allah cümlenizden razı olsun. Bu desteğiniz yetti arttı bile. Allaha şükür şimdilik herşey kontrol altında. Validemin sağlığıyla ilgili güzel gelişmeler var. İlgi ve desteğiniz için sonsuz teşekürler dostlar.
burakcım çok doktor tanıdıklarımız var ALLAH muhtaç etmesin ama ihtiyacın olursa ararsan beni mutlu edersin.tekrar geçmiş olsun annenin ellerinden öperim .
Geçmiş olsun Burak, anneler gününde bu güzel haberlerinizi duyduğumuza sevindim. En kısa sürede sağlık sorunlarını tamamen geride bırakmanızı dilerim.
İyi akşamlar Team, Burak çok geçmiş olsun..umarım önemli bir şey yoktur... Faruk Abi sende bana yakın bir yerde oturuyorsun galiba ben Karlıtepe deyim önümüzdeki hafta C.tesi gidecekseniz oğlunuzla beraber gidebiliriz ve tanışırız henüz tanışmadık...Görüşmek üzere iyi akşamlar...
Burakçım büyük geçmiş olsun ALLAH şifalar versin,Benim annede 8 gündür hastanede YÜCE RABBİM tüm hastalara şifalar versin
Amin Aret'cim. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ameliyatı riskli buluyorlar abi. Başka formüllerle çözecekler, biraz uzayacak ama riski çok daha az.
Merhaba hayırLı haftaLar dostLar... Burak kardeşim tekrar gecmiş oLsun, fıtık iLe iLgiLi hastanın uyguLaması gereken tek ve en önemLi husus kiLo vermesidir, vereceği 1 kiLo beLe uyguLanan 10 kiLo baskı demektir 10 kiLo verdiginde beL 100 kğ baskıdan kurtuLur ve fıtık içinden çıkıLmaz bir haL aLmaktan vazgeçer, şikayetLer % - 70 azaLır çok önemLi bir husustur bu Rabbim şifa versin..