Amin biraderim, çok sağol. Evet o kilo verme durumunun farkındayız ve elimizden geleni de yapıyoruz. Lakin bir süredir şanssızlık yakasını bırakmıyor validemin. 6 ay kadar önce dizinde stres kırığı oluştu ve hareketsiz kaldı. Tam ondan kurtulduk derken vertigo başladı ve gene hareketsiz kaldı. Bu kadar hareketsizliğe kilo vermesi gerçekten çok zorlaştı. Şuan bel fıtıkları haricinde gene omurgada stres kırığı var, en büyük sıkıntısı o zaten. Diyet uygulanıyor, inşallah sonuç verir.
Yaşlılık zor iş be kardeşim , bakalım biz o günleri görecek miyiz. Herkese hayırlı haftalar , bol miktarda paralar
bugün sabah aşiyanda rapala çalıştık toplam 6-7 sarıkanat çıktı ama tam bir istavrit katliyamı vardı hem de bayağı iri farkına varmadan ben bile 10 kg yakın balık almışım .tüm balıklar ayıklandı ve 7 aileye dağatıldı yanında salataları ile birlikte hayır duaları yeter
herkese merhaba ve hayırlı bol balıklı haftalar.onnik abicim merhaba üsküdara gidersen çanta şeklindeki üç parça kamış kılıfı alabilirmisin bana bir adet 1,5m likten hani asaimi neydi senin aldığından yük ve zahmet olmazsa tabi hesaplaşırız görüştüğümüzde. sakın emir falan zannetme sen benim abimsin ellerinden öperim alabilirsen .
Herkese selam Burağım çok geçmiş olsun validene rabbim tez zamanda şifalar versin. Sevgi ve sağlıcakla kalın....
akşam balık dönüşü semteki balıkçıları gezdim fiyatlar düşmüştü istavrit 7-8 tl sarıkanat 20-30 tl istavrit dün 15 tl sarıkanat 40 tl idi balığın pek tadı yok akşam tava yaptık fazla hoşuma gitmedi eylüle kadar ne yapacağız bilmiyorum Ceyhun bugün şoksuz 100gr çalıştım biraz fena gitmedi
Onnik abi eylul ekadar disli yemeyelim agzimizin tadı bozulmasın bak biz daha olta atmadik kac ay oldu
yerden göğe hakkın var ben sıkıntıdan patlarım çapari bir bağlarsın iki bağlarsın başka yapacak bir şey yok
Günaydın; Geçmiş olsun burak abi.. Benimde annem bugün safra kesesinden ameliyat oldu Allah herkesin yardımcısı olsun
Alternatif balıklara mı yönelsek Onnik abi, mezgit mesela çok güzel Ne tutabiliriz başka istavrit ve sarıkanat dışında? Ben yavaş yavaş karagöz denemeleri de yapmaya başlayacağım.