Sağolasın abi, cümlemize Amin abi cümlemize sağolasın Okan abi iyi şimdi biraz önce eve getirdik bi sıkıntı yok..
Ceyhun haftasonu 1 saatliğine bile olsa gelmeye çalışıcam yanınıza, belgelerimi de getiririm. Gelemezsem de bi formül bulurum kısmetse.
Üstadlarım abilerim Çoğunuz benden büyüksünüz, Bi çoğunuzda sigara kullanıyorsunuz.. Annem 12 yaşından beri sigara içiyordu 1 yıl önce safra kesesinde taş olduğu anlaşılıp teşhis kondu 3 aydır da sigarayı bıraktı... Abi En yakın örneğini kendi gözlerimle görüyorum kardeş tavsiyeyidir. işinize burun sokmak gibi algılanmasın ama, Sigara içmeyin ! Not :Sosyal mesajımızada vermiş olduk
Ceyhun abi İstediğin evrakları kargolatsam olabilir mi? bir zarfın içinde bugün kargoya versem yarın yada cuma günü elinde olur ?
Tebrik ederim, grup için toplu olarak alınabiliyorsa süper bir girişim :thumb: Bazı merkezlerde ikametgah isteniyormuş, benden istememişlerdi. Zorunlu olmamakla birlikte karşımıza ne çıkacağı belli olmaz, herkesin yanında bu belge olmasında yarar var, gerektiğinde çıkarılıp gösterilir, gerçi bana kimse sormadı şimdiye kadar, öyle duruyo cüzdanda
sabah aşiyandayıdım rapala denedik bir şey çıkmadı çapariye döndük açıktan iri yakından küçük balık gırla oltayı sallamaya bile gerek yok atıyorsun doluyor yanlızca çekiyorsun tek bir ricam olacak abartmadan balık tutalım lütfen
Paylaşmak bu olsa gerek https://www.facebook.com/photo.php?v=174276436069797&set=vb.85795097007&type=3&theater
Hayrola 10 gram kurşun lar filan , şamandırada lazım olur size şimdi Bende 5 kilo kadar var 5-10-15 gram .
Ceyhun bizim balıklar takılmaya başladı bize 1 tekirdağ meze işini ben hallediyorum aklına bir şey gelirse beni cepten ara fazla reklam olmıyalım