Bende de var ondan. Ceyhun'da filan da yenileri var, onlarda memnun bildiğim kadarıyla. Bulabilirsen, gayet akıllıca olur o makineden almak. Ama üretimi durdu sanıyorum.
Ceyhun cumartesi akşam söylemiştim yeni gelecek partiden ben de isterim önümüzdeki ay makineyi değiştirecem Faruk Abinin aldığı penn den alıcam sanırım
http://www.avfoni.com/zz/urunler,Urun_Detaylari/3607-DAIWA_Emblem_Pro_Serisi_Olta_Makinasi.html bu makinamı ?
Şapka ve tshirtler ile ilgili 600tl açığımız var. 2-3 gün içinde kapatmamız gerekiyor. Şapka ve tshirtler bu hafta üretime girecek.
Burak, sivrice org. dönüşü dip haritalarıyla uğraşmıştın Babakale, Sivrice ve Edremit körfezi dip haritaları varmı? (derinlik değil!)
Kolay gelsin beyler Ne makinası ne alıyoruz yine nedir? Yemek olayı ne oldu herhangi bir gelişme yok herhalde
Ceyhun bu gün niyetim istoça gitmekti madem para lazım o iptal 2-3 saate kadar karşıya geçer 300tl yi alırım bir arkadaşımız da(kedi-kazım) bana 2 takım için 50 tl vermişti .sen telefonla ara kesinleştir boşa gitmiyeyim karşıya
Selam millet Ceyhun özel mesajı aldıysan sinyal gönder Atlayıp motora geleyim istersen. Ben şişli deyim.
Tarabyada konuşmuştuk gelecek örgü olayını,örgüden ben iki hak istiyorum. Ceyhun bana örgümü ver diye Sarıyer meydanına pankart asarım valla hihi hihi Sağlıcakla kal
Problem yok ceyhunum sıhhatine dikkat et kardeşim gerisi boş ben beklemedeyim bişeyler uydururuz.Tur sayarakta sarılır turda kaç cm sarıyorsa ona göre bölünmezmi? Sağlıcakla kal