boğaz boyunca gece yemli denemelerinde lüfer ve sarı kanat alanlar varmış ,Avrupa yakası balık raporunda yazıyor, yarın akşam bende deneyeceğim
29.06.2013 Cumartesi günü Tarabya'da buluşalım. Temmuz ayı boyunca Altınoluk'ta olacağım. Örgü sahiplerine örgülerini verelim, şapka tshirt için bütçeyi tamamlayalım. Stren marka bobinde 1 adet 270m örgü boşta! Rapala 12lb 150yrd örgü boşta! Şapka ve tshirt'ler 3 Temmuz günü teslim edilecek. Onnik abi sağolsun dağıtımı ile ilgilenecek.
Selam millet Herkese hayırlı günler. Sevgili ceyhunum birşey sormak istiyorum Malum hedef balıklar yukarı çıktılar ve sanırım karadenizdeler an itibarıyla,kendi çapımda ufaktan bir org yapmak istiyorum Hedef balık Lüfergiller Yer Karaburun Amaç yakala bırak,ötesinde birşey yok Spin rapala yemli ne varsa denemek istiyorum bu konu hakkında senin fikrini öğrenebilirmiyim... Sevgi ve saygı dileklerimle
İyi güzel söyledinde sevgili kardeşliğim,ben bu hafta cumartesi pazar dahil fulum.Hatta bu akşamda mesai vardı ben kıvırdım yorgunum diye. Sencede mahsuru yoksa stren'i erol abiye bırak ben bir şekilde ondan aldırırım. En kötü ihtimal önümüzdeki hafta alırım olurmu,yoksa amerikadan gelecek partiyimi bekle dersin?? Sağlıcakla kal
Faruk abi gece boğazda yemli veya kaşık denesen daha çok şansın var. Ege'den hala lüfer haberi geliyor idk
Sevgili ceyhun Ben nasılsa gelemiyorum bu hafta sen örgüleri murata ver ha murat almış ha ben almışım hiç farketmez,Ben Amerikadan gelecek postayı beklerim.. Sevgiyle ve sağlıcakla kal
Millet ben müsadenizi istiyorum.. Çıkıp istirahat etmem lazım yarın pestilimiz çıkacak hepinize hayırlı akşamlar.. Sağlıcakla kalın
2500metre yolda Faruk dişli gurubu için biraz bekle Ceyhu nun da dediği gibi şu an hiçbirbalığın tadı tuzu yok yeni yumurta döktüler deniz suyu sıcak pelte gibiler bu gün oğlunla tanıştım maşallah aslan gibi Allah bahtını açık etsin karşısına hep kendi gibi temiz ve düzgün insanlar çıksın
İyi akşamlar Team, Pazartesi tekne ile adada sahte ile güzel bir melanur aldım.Yemli mercan denemeleri ve kolyoz sonuçsuz akşam üzeri çapari ile çok iri istavrit ve kupa aldık.Salı yine tekne ile Yemli denemeleri sonuçsuz.Hanos,Ot balığı,menekşe(izmarit) ve kupa balıkları yakaladık.Daha sonra kıyıdan denemelere devam edeceğim.Görüşmek üzere selamlar.
Selam arkadaşlar eylül ekim Kasım ayini iple cekiyorum dislileri ozledik be gecen sene neguzeldi tarabyada güzel dişli almistik hele bide Mangal keyfi bambaskaydi gelsin artık su günlerde burakla beraber kiralim luferi
Onnik abi Penn Battle 5000 hayırlı olsun. Neden bu makinada ısrar ettiğimi izleyince anlayacaksın http://www.youtube.com/watch?v=Uk9v6XkW4-E http://www.youtube.com/watch?v=LP1JKcgRNfI
MERHABA TAKIM C.TESİ YANINIZDAYIM BU ARADA CEYHUN ŞAPKALARIN TANE FİYATI NEDİR BEN 2 TAKIM İSTİYORUM HANIMA VE BANA C.TESİ YİNE DETAYLI KONUŞURUZ
Şapka + Polo yaka Tshirt takım halinde Onnik abi'den alabilirsiniz. 3 Temmuz'da hazır olacak takımlar. Takım fiyatı 25tl.