Faruk Abi Selam, ben öğlene doğru gittim Ceyhun ve Nusret oradaydılar sonra Emir abi Kaptan Emre geldi en az 20 tane kişi balık tutmaya gelmişti balık yok diyorlardı . sonra emir abi uzak atışlarda istavritleri almaya başlayınca herkes emir abiyi izlemeye başladı bu arada senin ip istediğini görmemişim ceyhundan ikisinide aldım 0,10 ve 0,12 lb ipi aldım hangisini istersen birini sana verebilirim. Okan Abi , senin siparişi ben teslim aldım işyerim kabataş'da evim esenler otogara yakın Onnik Abicim, misina sayacı bende senle karşılaşırız elbet ve Kaptanın jig avlarını kendisinden dinlemek günün güzel anısıydı jige merak saranlar kendisiyle tanışıp bilgisinden faydalanmalı Ceyhun'un gözleri parıldıyordu bir ara miço olmaya niyetlencek sandım
Emir Abinin dikkatine ; aşağıdaki linktekileride dikkate alabilirsin http://erginbalikcilik.com/Kategori/VERCELLI-SURF-pmk144.html
Selam sevgili Murat İlk başta ip konusunu açıklığa kavuşturalım,geçenlerde yazdığım gibi sevgili kardeşim ha ben almışım ha sen almışsın hiç farketmiyor benim nazarımda güle güle kullan nasılsa sezona daha var gelecek olan siparişten alırım ben hakkımı. Diğer konu sevgili kaptan emreninde katıldığını öğrendiğimde gerçekten üzüldüm bugün iştirak edemeyişime,ama sağlık olsun kısmet değilmiş bir dahaki organizasyonda tanışmak kısmet olur inşaallah.. Sevgi ve sağlıcakla kal....
Malumunuz oğlum askerden geldi ve iş konusunda biraz karamsar kaldık daha evelden iş tecrubeli B sınıfı ehliyeti var bilgisayarı yalayıp yutmuş şekilde,program kurulumundan tutunda aklınıza ne gelirse bilgi ve donanıma sahip lakin belgesi yok,tahsil durumu şuanda açık öğretime devam ediyor okumadı köftehor şimdi pişmanlık duyuyor lakin en azından lise diplomasını kurtaracak sanırım.. Aklınızda bulunsun iş arıyor... İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim
Son olarakta sevgili emir abi Senin şakirle papağan hikayesini kime anlattımsa yerlere yattı gülmekten :laughing: :laughing: :laughing: Şakir kovayı getir Hayırlı geceler.... Sağlıcakla kalın
hayırlı geceler faruk abi , inşallah oğlunda kısa sürede sevdiği bir işe sahip olur muhakkak lise diplomasını alsın ve işkurun iş garantili ve yarı iş garantili kursları vardı şuan devam edenleri işkur.gov.tr den takip edebilir bir bakmasında fayda olabilir görüşmek üzere
Selam arkadaslar dun gelir gelmez kahvaltidan hemen sonra tarabya kactim ve ceyhunla kucaklastik.. Uc dort arkadas ilede tanistim ve heyecanli muhabetr daliverdik.... Ozlemisim mekanimizi... Dun valizlerim kaybolmustu bugun geldigi haberini aldim.. En sevindigim olay ise icindeki jig malzemelerim ve oltamin bulunmus olmasi.... Bu arada az sonra cengize gidiyorum surf kamis ve makina tavsiyesi alabilirim
Evet arkadaşlar organizasyon Altınoluk. 1 ay balık peşindeyiz. yolcular kalmasın. Yolu düşeni bekleriz.
Ya kamışın ve makinen bende kaldı maalesef pek bi yere kımıldayamadığım için teslim edemedim.. Gideceğin yerde ihtiyacın olabilir.. Nasıl teslim edeyim ?
Kaptan Cengiz balıkçılığa gitmiş, Fury Caster'lar gümrükten Pazartesi çıkacakmış. Güzel haber!; Spider Surfer, Surf Mill ve Fury Caster'lar Pazartesi Cengiz balıkçılıkta! Biliyorsunuz hemen bitiyor stok, kaçırmayın.
Selam millet Herkese hayırlı pazarlar dilerim. Haliç'te sardalye ve istavrit çıkıyormuş işten yeni geldim benim çırakla birlikte çıkıyorum dönüşte detayı yazarım :thumb: Sevgi ve sağlıcakla kalın..
Sevgili Ceyhun Bir adet savant almıştım 2 ay evel biliyorsun onu farkını vererek fury caster'la değişim istesem cengiz kabul edermi ne dersin ?? Sağlıcakla kal
Faruk, istavrit her yerde çıkıyor, bolca hemde.. sardalya boğazda denk gelmiyor, sadece haliçte.. rastgele..
herkese hayırlı akşamlar tarabyadan taze haber sabah istavrit güzeldi aşağı yukarı almayan kalmadı ama daha güzeli çingene palamudu gelmiştir arkadaşlar tesadüfen çapariye bol bol kaşık çalışmalarına başlamak lazım herhalde hayırlı olsun .