enkısa zamanda çalışmalar başlıyacak bakalım serseri mayınmı yoksa harbi başlıyormu çok erken ama herkese hayırlısı.
Hepinize hayırlı akşamlar Bugün çırakla birlikte hem stres atmak hemde talim amaçlı yakın diye unkapanı köprüsüne gittik ve deniz ana bana ve oğluma cömert davrandı ve yaklaşık 3 kg kadar hatırı sayılır boyda istavrit ve sardalye yakalayıp sonrasında ailecek kadir has üniversitesi önünde mangal yaptık. Ava ait görüntüler alttaki linktedir. Bu arada tarabyadan Sevgili Emir abinin vermiş olduğu müjde bi hayli beni sevindirdi. Herkese mutlu ve bol balıklı avlar temenni ederim... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1122682#post1122682 Sağlıcakla kalın...
Hayretler içerisinde haberi tekrar tekrar okudum emir abi,ağzına ve yüreğine sağlık... Sevgi ve sağlıcakla kal
farukcum önce oğlun ve seni avınız için tebrik eder afiyet ve en kötü avınız böyle olmasını dilerim abi bende ilkönce şaşırdım ama yukarıda yazdığım gibi enkısa zamanda kaşık çalışmalarına başlamak lazım diye düşünüyorum sağlıklı ve bol balıklı günler dilerim salıcakla kal.
arkadaşlar kusura bakmayın günaydın hayırlı haftalar hayırlı işler demeden direk mevzuya daldım çingene palamudu haberi biraz heycan yaptı
Kabotaj bayramınız kutlu olsun pek muhterem TFT ve forum ahalisi :clap2: :clap2: :cheer2: :kiss: :wave:
İyi dilek ve temennilerin için çok teşekkür ederim Emir abi,haklısın kaşık çalışmalarına başlamak lazım. Hafta sonu pazar günü nasip kısmet olursa sabahtan tarabyada olucağım görüşmek umuduyla :thumb: Sevgi ve sağlıcakla kal
Sevgili Emir abim Bilgisizliğimi mazur gör kusura bakma,palamut için ayrı kaşıkmı gerek yoksa lüferde kullandıklarımız iş görürmü? Bende mevcut olan kaşıklar alttaki linkte var Bendeki Kaşık No :303 - 404 - toby 602 http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=04010000 Sağlıcakla kal
herkese iyi akşamlar bol kazançlı haftalar farukcum aynen linkteki gibi birde nerden ve ne marka olduğunu unuttum ama üstü armalı bir kaşık var 3 numara ya spottan aldım yada cengizden hatırlamıyorum çok güzel çalışıyor bir ara gösteririm kardeşim.bu arada yeni bebeeeem geldi misinesini sardım kısmetse sabah denicem tekrar mehmet abime çok çok teşekkür ederim muhteşem bir vinç.
ne diyeyim abi Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin iyi ve bol balıklı günlerde kullanmanı dilerim.Bahsetmiş olduğun aşağıdaki kaşıklardan olmasın http://www.spotbalik.com.tr/Pilgrim-Kasik-93cm-42gr,PR-29158.html Sağlıcakla kal
Sevgili Emir abi bahsettiğin kaşığın resmini ekle tarabyaya gelmeden bulup alayım kaşıntı bastı şimdiden banghead niye ben sahilde oturmuyorum yaaaa Sağlıcakla kal
Teşekkürler Uğur, çok şükür bir yaramazlık yok, tekrar bir operasyon düzenleyelimde görüşelim inşallah
Faruk abicim merhabalar Tarabyadan çingene palamudunu sıyırtmayla almışlar Henüz çok erken olması lazım olur iş değil O da irî istavrit kadardır zaten Acele etmek yersiz bence Abi'm iyi geceler
Allah iyilik versin abi İnşallah şile çok iyiydi Aklım hala o kayanın üstünde Orda çok iş var hayırlı akşamlar