faruk onu arıyordum spotta 6,cı sayfa vmc 3036L 60 6 mm.lik olanı alabilirsen 5 tanede bana al koparıyorum bulunsun
Herkese hayırlı akşamlar Mesai vardı eve yeni geldim,emir abi mesajın alınmıştır.Yarın telefonlaşırım spottan kadir abiyle stoklarında varsa halleder pazar günü teslim ederim :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
Sevgili Emir abi Bir önceki mesajımda yazdım,sayfayada şimdi baktım stokta görünüyor ama bazan stokta görünsede ellerinde olmuyor yarın netleştrir varsa cuma çocuğu yollar hallederim sen alındı say :thumb: Sağlıcakla kal
Millet bana müsade yorgun olduğum için fazla kalamıyorum cuma akşamı dahil her akşam 3 saat mesai var eve gelmem 10 :30 'u buluyor çıkıp yatıcağım,gecenize nurlar yağsın.... Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
herkeze merhaba, boğazda yemli için oltayı değiştirmeyi düşünüyorum atarı iyi tavsiye edeceğiniz olta modelleri var mı?, makinaya ihtiyacım yok okuma avanger av- 65 şimdilik yeterli, şimdiden teşekkür ederim...
iyi ne olsun aynen devam iş güç çalışıyoruz bir taraftan da kafayı yiyorum emir abinin çingene haberleri gıdıklıyor beni
herkese merhabalar sabah mekanda biraz kaşık çalıştık yemedi 8.30 a kadar ordaydım rapala ile bir sarı bir çinekop alındı uzak atışla 5 li 6 lı istavrit geldi 9 da işte olmak zorunda olduğum için ayrıldım 9 dan sonrasını bilmiyorum arkadaşlar.farukcum canını sıkma olursa olur sorun yok kısmetse sabahları 8.30 a kadar ordayım pazar 10 a kadar görüşürüz inşallah bu arada kaşık 175,200,250 ile çalışılmıştır rapala 165 ile herkese bol balık ve bol kazanç günler dilerim.
ersin kardeş fiyatı makul parçalı linea effe fury caster hasta oldum kamışa fakat fazlalık olduğu için almadım teleskopik okuma savant tavsiye ederim sert görünümlü fakat bir istavritin bile vuruşunu çok rahat hissediyorsun artı rapala aksiyonları şahane atarları mükemmel 200 gr. çok rahat erimi muhteşem daha ne diyeyim parçalı kullanırsan ve 200gr.ın üstüne çıkmazsan birincisi fury derim bizim gurupta bayağı kullanan arkadaşlarımız savantta ceyhunda var fakat ceyhun takviye yaptırdı bize kamış dayanmadığı için bol balıklı günler dilerim.
Hayırlı akşamlar dostlar, Onnik abi nasılsın görüşmeyeli, yarın bizim içinde balık tut, nerdeyse unuttuk balık tutmayı
selam ben de sıkıldım sabah gidip biraz olta sallıyayım bakalım kısmetimizde ne varmış akşam detaylı bilgileri yazarım gerçi sezona 2 ay kaldı bakalım bu sene nasıl geçecek bereketli olur umarım
Sevgili Emir abi Olursa olur diye bişey söz konusu olamaz Bugün spotla görüştüm ve 10 adet kaşık kenara ayrıldı 5 - 5 kardeş payı yaparız oğlanın havaalanında iş için mülakatı ve sağlık rapor işleri var yetiştirebilirse kaşıklar cuma elimde olucak. Bir diğer konu hakkında fikrini almak istiyorum Bende bir adet savant var fakat ne yalan diyeyim içime sinmedi hiç,Ben bunu fury casterla değiştirmek istesem sen ne dersin. Değiştirmi dersin yoksa savantı kullan daha rahat edersinmi olur cevabın ?? Sevgi ve saygı dileklerimle
Sevgili Onnik abim nasılsın halin keyfin nasıl,ellerinden öperim kendine iyi bak.. Hafta sonu pazar günü bi mani olmazsa tarabyada olucağım Sağlıcakla kal
farukcum ben fury, e hasta oldum ama bende o ayar ve fazlası olduğu için almadım denemediysen denemeni tavsiye ederim kararını sen verirsin şimdi benim aklım daiwa prime caster, de yada vega potenza, da. ya beni kaşındırmayın beeeeeeeee