Herkese merhaba arkadaşlar, Çok güzel bir haber bu, Tarabya Fishing Team kurulmuş haberimiz yokmuş... Güncel Av Raporları başlığında sorduğum soruyu buraya aktarıyorum, ... Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır aranızda değildim, döndüm güzel İstanbul'a... The Grand Tarabya (Eksi Tarabya) Oteli önünde hala balık tutabiliyor muyuz? Yakın zamanda oraya giden var mı? Malzeme satan bir abimiz vardı orada, arabasıyla gelip malzeme satardı, o hala orda mı? Birazdan çıkmayı düşünüyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.
mustafa kardeş merhaba otelin önünde eskisi gibi balık tutuluyor fakat bizim avlağımız oteli biraz geçince kireçburnuna doğru araba park cebinin orası oltacı erol abin yeri bol şanslar
mehmet abi merhaba ne yapıyorsunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyor birşeyler yokmu yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gerisini anlatın ya
Hayırlı akşamlar Emir abi Sanırım ceyhunla mehmet abi benim tavsiyeme uyup kumsalda sırtı çektiler ve balığı yakaladılar o yüzden sesleri çıkmıyordur Tarabya ne durumda idi sabah bakabilme şansın oldumu bugün varmıydı balık ?? Sağlıcakla kal
Gel eylül diyoruz da aşağıdaki palamutları 17 Ağustos'ta yakalamıştım geçen yıl. Hatta öncesinde de almıştık ama fotoğraf çekmemiştik. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=49125&page=11&highlight=2012+palamut+durumlar%FD
abi sabah kimse yok diye gitmedim ama 9.30 gibi uğradım hakikaten kimsecikler yokmuş erol abi oradaydı atıyodu ama yakına 4 tane istavrit vardı kovasında fazla kalmadım benim beşeonla arkadaşın birine 250 gr. atış yaptırdım hayatında ilk defa atmış dudağı uçukladı attığı uzaklığı görünce sonra ayrıldım dahada uğrayamadım bugün ful çalıştık abi.şiddetli baskı var yat düdüğü çaldı kaçmam lazım dayak geliyor iyi geceler görüşmek üzere sağlıcakla
Merhaba herkese. Şu "levrek şemsiyesi" denen buluşa takılıyor kafam. Özellikle sırtı için uygun fakat kamışla da atılıyor. Bu düzenekteki silikonlar yerine rapalalar takıp kurşunlu sistemle lüfer familyası için boğazda kullanabiliriz diye düşünüyorum. Tek handikap dibe takılması durumunda yaşanır sanırım. Biraz masraflı olur yani. Abi denesek mi? http://www.balikdunyasi.com/asp/product/25036/Levrek-Semsiyesi
seLam.. Cumneten hayırLı haftaLar hayırLı Ramazan-ı şerifLer.. işiniz gücünüz rast gitsin dostLar.. Lucky34 hoşgeLdin Babacan..
Burak ve kanaryasesi nasıLsınız dostLar.. Kanaryasesi abicim keyifLer yerindemi kıLıçLar biLeyLendimi? Burak kardeşim sende ne var ne yok.. VaLiden nasıL sağLık sorunLarı sonLandımı?
Selam millet Herkese hayırlı,mutlu sağlıklı ve bol kazançlı bir hafta temenni ederim. Bu arada bütün dostlarıma Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını cenabı haktan dua ederim. Sağlıcakla kalın