:clap2: :clap2: :clap2: Çok güzel hareketler bunlar Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sevgi ve saygı dileklerimle
Ceyhun süper av olmuş tebrik ederim bu gün karşıya üsküdara geçtim malum bu aylar yeni ürünler gelir herkes ağıstos ayında gelicek mallar dedi .Cevat lara yeni misineler gelmişti onlara baktım güzel çeşit gelmiş
İşten güçten bayadır balığa çıkamıyordum, Ceyhunların Asos resimlerini görünce gaza geldim vallahi. Biz gidemiyoruz siz gidin bari, en iyisini yapmışsınız.
izinler başlayınca 12 saat çalışmaya başladım olta atmaya bile gidemedim. nette avare avare gezinirken yüzümün gönlümün açılmasını sağladığınız için teşekkür ederim. tişörtlerde on numara olmuş herkesin eline sağlık Ceyhun, o listeye başladığına göre bi orkinos eklemeni bekliyoruz o jigleri çıkartmanın vakti geldi Onnik abicim tişörtlerin albenisini görünce tükenmeden bende isterem şöyle mediumlardan senin misina sayacında arabada duruyor görüşelimde hasret giderelim
Ceyhun tebrikler, hem güzel bir tatil hem de güzel avlar yapmışsınız.. Onnik abi, maxima marka örgüler gelecekti, onlar mı gelmiş?
benim tshırtleri ayırdın dimi abi yanlız bir değişlik istiycem senden 2 l yerine bir l bir m ayırabilir misin abi bana
arkadaşlar sezona az bir zaman kaldı makinaların bakımını misinelerin yenilenmesi kamış halkalarının temizlenmesi bakımı eksik takımların hazırlanması .en mühümü de yeni takım fikirleri yeni buluşlar .bu sene bayağı ümitliyim iyi balık olacak Allahın izniyile iyi avlara imza atacağız .yarın gene keşfe gideceğim sahillere bakalım neler var
Yeni takım fikri demişken aklıma geldi Onnik abi.Boğazda 120-200 gramlık jiglerle avlansak verim alabilirmiyiz.Özellikle de palamut için düşünüyorum...
Ceyhunn şişirdin benı ha . Ben trabzonda ıken yapılırmı bu be.bende ılk ıspendegımı yakaladım trabzonda sevgılı dostumun yardımlarıyla ama hadtalıklardan pek verım alamadım.ay sonuna dogru gelme nıyetım var hayırlısı artık okan abı sansımıza kuselım bızde balık kraker avına dvm ederız )
fikir iyi ama palamut boğazda genelde su üstüne yakın gezer ben palamut çaparisinde an ağır 100 gr kurşun kullanırım o da açığa atabileyim diye 75-50 gr kurşunla çok balık almışımdır
Ben de olaya başka açıdan bakıyorum ve çok hoşuma gidiyor. Murat (balıkçı)kardeşimiz bir site kuruyor, gençler, yaşlılar bu siteye üye olup foruma katılıyor, forumda muhabbetler oluyor, kimse diğerini tanımıyor ve bir gün geliyor... TFT gibi takımlar kuruluyor, birlikte, bilgi paylaşımının ötesinde güzellikler, dostluklar yaşanıyor. Sonra takım, yeni denizlere, yeni dostluklara açılıyor. Orada bir köy var uzakta misali, orada bir dost, bir yaman balıkçı, bir Vedat ağabey var uzakta deyip yanına varılıyor. MUhabbet, balık ve rapor... Çok hoşuma gidiyor, çok. Muhabbetiniz artarak devam etsin çocuklar. Pamuk dede seni de seviyorum. Rastgele.
Şapka ve Tshirt !!! Onnik abi Cumartesi (13.07.2013) günü Tarabya'da saat 09:00 ile 12:00 arasında dağıtımı yapacak.
reis sen bir tanesin seninle de tanışmak isterim tecrübelerinden 100gr kapabilirsem benim için büyük kar olur
Peki 60-100 gr arası jiglerde var.Bunları hiç denediniz mi yada deneyen var mı? http://www.avmarketi.com/asp/product/147537/ProTackle-MJ068-Jig-Yem-10cm-80gr-04renk