Süha Abi tatlı getirerek daha da tatlandırdığın için biz de teşekkür ederiz, tanıştığımıza memnun olduk bir de o tatlıyı hazırlayan eşinize ayrıca teşekkür ederiz.
herkese hayırlı akşamlar faruk kardeşim emanetleri aldım eline ayağına sağlık ilgi ve alakana teşekkür ederim tüy rengi koyu ama beyaz ilavesiyle istediğim rengi tutturdum sağolasın potenzaya gelince çok güzel kamış fakat fincanlarının ufak olması sebebi ile benim damak dadıma uymadı başkalarına bakıcam bu arada pazar tarabyada tanıştığımız yeni arkadaşlara bende teşekkür ederim ben burdayım beklerim süha (BEY lafını pek sevmem samimi olduğunu düşünmediğim için) abiye tatlılar için teşekkür ederim ama devamı beklenebilir yengemin elleri dert görmesin.
aynen katılıyorum giderken evde takım bırakmamış oğlun balığa geldi seni şikayet etti insan dandik de olsa bir set bırakırdı
Bugün 18.08.2013 Tarabya'da buluştuk. Yeni dostlarla tanıştık bir araya geldik. Tarabya fishingde oradaydı. Hedef balık Palamut idi ama maalesef Palamuttan eser yoktu. Sağlık olsun yeni arkadaşlarımızla tanışmak güzeldi. Sevgili Onnik abimizle tanıştık Ceyhun kardeşimiz ile tanıştık sevgili kardeşim Emre Fishing ile tanıştık. İsimlerini hatırlayamadığım ve bilmediğim güzel insanlar vardı. Balık yakalayamadık ama dostlarımızı yakaladık önemli olanda bu zaten. İnşallah ilerleyen zamanda tekrar görüşebilmek dileklerimle..Saygı ve Sevgilerimle..
bugün işlerimi bitirebilirsem saat 15.00 16.00 gibi tarabyadayım , hafta sonunun balıksız geçmesinin acısını çıkartmayı düşünüyorum...
sabah 8.30a kadar tarabyadaydım güzel palamut çıkıyordu tektük ama boylar çok güzeldi iş dolayısıyla ayrıldım ceyhun,onnik abi,kadir ben gelirken ordaydı inşallah bişeyler alırlar rasgelsin.
Arkadaşlar herhangi bir sorun yaşanmadan önce sizinle bazı endişelerimi paylaşmak isterim. Kısa zaman önce Facebook ortamında TFT grubu kuruldu. Elbette çok iyi niyetli bir düşünce ile gerçekleştirilmiştir. Sonrasında buradan tanışan arkadaşlar birbirlerini listelerine eklemeye başladılar. Benim için de aynısı geçerli tabii. Bilindiği gibi Facebook herkesin siyasi fikirlerini de yazdığı bir ortam. Ülkenin son zamanda içinde bulunduğu kutuplaşma da malum. Açıkçası grup üyelerinden gelen paylaşımların pek çoğu beni rahatsız etmeye başladı. Eminim benim paylaşımlarım da onları rahatsız ediyordur. Grubumuzda her türlü görüşten, kesimden, kökenden arkadaş var. Elbette herkesin aynı çizgide olması beklenemez. Ancak bu paylaşımlara doğrudan maruz kalmak da rahatsız edici, hatta kırıcı olabiliyor. Bu nedenlerle, siyasi ve ideolojik paylaşım yapanların fazla iyi tanımadıkları arkadaşları liselerine almamalarını öneriyorum. Benim arkadaşlık isteklerini kabul etmediklerim veya listeden çıkardıklarım olursa lütfen gücenmesin. Sonuçta bizim ortak noktamız balık avı sevgisi, bunu da hem bu ortamda hem sahilde rahatlıkla sürdürebiliriz.
aret kardeşim çok güzel düşünüyorsun bencede doğru fakat birbirimizin fikirlerine düşüncelerine görüşlerine saygı duymayı öğrenebilsek insanlar arasında hiçbir problem kalmaz.
MERHABA MİLLET ŞİMDİ KENDİME BİR TAKIM YAPTIM SİZİN FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM BÜYÜK İHTİMALLE BU TAKIMI ALICAM AMA SİZİN FİKRİNİZ ÖNEMLİ BENİM İÇİN NE DERSİNİZ BAKALIM BU TAKIMA Lineaeffe Power Drive 420cm Kamış Ryobi ECUSIMA 6000Vi makine Kendo 100% Dyneema 250 mt Beyaz Kalınlık :0,20 MİSİNA MONO OLARAK BU OLABİLİR Sufix Superior Beyaz Bobin Misina %65 indirimli Kalınlık :0.45 ÖRGÜMÜ MONO MU KARARSIZ KALDIM
Emir dün benim arkadaşlık teklifimi kabul etmişsin ne zaman çıkıyoruz :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
sabah 6 müsaitmisin nerden alıcan beni kulaaama pempe karanfil takicim ona göre başkasını almayasınmrsparkle
Selam millet Herkese hayırlı günler dilerim,cuma gününe boşum nasip olurda o güne kavuşursak mekana inecem şimdiden haber vereyim.. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın.
Emir abi Birde bunun rengine bak bakayım istediğin renk tonu bumu cuma günü devamına bakarız.. Sağlıcakla kal
Tamam ben zaten cumaya kadar anca hazırlanırım hamamıydı vs vs anca cuma müsait olurum hihi hihi hihi