Tarabya Fishing Team

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında cyhnckr tarafından paylaşıldı.

1. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    Süha Abi tatlı getirerek daha da tatlandırdığın için biz de teşekkür ederiz, tanıştığımıza memnun olduk bir de o tatlıyı hazırlayan eşinize ayrıca teşekkür ederiz.

2. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    Ben de sizinle tanıştığıma çok memnun oldum ayrıca tatlılar için çok teşekkürler

3. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    herkese hayırlı akşamlar faruk kardeşim emanetleri aldım eline ayağına sağlık ilgi ve alakana teşekkür ederim tüy rengi koyu ama beyaz ilavesiyle istediğim rengi tutturdum sağolasın potenzaya gelince çok güzel kamış fakat fincanlarının ufak olması sebebi ile benim damak dadıma uymadı başkalarına bakıcam bu arada pazar tarabyada tanıştığımız yeni arkadaşlara bende teşekkür ederim ben burdayım beklerim süha (BEY lafını pek sevmem samimi olduğunu düşünmediğim için) abiye tatlılar için teşekkür ederim ama devamı beklenebilir yengemin elleri dert görmesin.

4. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    mehmet abicim keyifler iyi inşallah özlettin kendini

5. onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    aynen katılıyorum
    giderken evde takım bırakmamış oğlun balığa geldi seni şikayet etti
    insan dandik de olsa bir set bırakırdı

6. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    sabah geliyormusun onnik abireeling

7. Sahilteam

Sahilteam Orhan YÜREKLİ

Favori Kamış:
    Balzer & Linea Effe Oyster & Okuma Salina
    Favori Makine:
    Ryobi ARCTICA 8000 & Daiwa 7000 C & Okuma Avenger 65A
    En İyi Avı:
    İstavrit 46 cm. & Turna 88 cm. 6 kg.
    Bugün 18.08.2013 Tarabya'da buluştuk. Yeni dostlarla tanıştık bir araya geldik. Tarabya fishingde oradaydı. Hedef balık Palamut idi ama maalesef Palamuttan eser yoktu. Sağlık olsun yeni arkadaşlarımızla tanışmak güzeldi. Sevgili Onnik abimizle tanıştık Ceyhun kardeşimiz ile tanıştık sevgili kardeşim Emre Fishing ile tanıştık. İsimlerini hatırlayamadığım ve bilmediğim güzel insanlar vardı. Balık yakalayamadık ama dostlarımızı yakaladık önemli olanda bu zaten. İnşallah ilerleyen zamanda tekrar görüşebilmek dileklerimle..Saygı ve Sevgilerimle..

8. ersinfb

ersinfb ERSİN

En İyi Avı:
    32 cm Lüfer
    bugün işlerimi bitirebilirsem saat 15.00 16.00 gibi tarabyadayım , hafta sonunun balıksız geçmesinin acısını çıkartmayı düşünüyorum...

9. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    sabah 8.30a kadar tarabyadaydım güzel palamut çıkıyordu tektük ama boylar çok güzeldi iş dolayısıyla ayrıldım ceyhun,onnik abi,kadir ben gelirken ordaydı inşallah bişeyler alırlar rasgelsin.

10. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Arkadaşlar herhangi bir sorun yaşanmadan önce sizinle bazı endişelerimi paylaşmak isterim.

Kısa zaman önce Facebook ortamında TFT grubu kuruldu. Elbette çok iyi niyetli bir düşünce ile gerçekleştirilmiştir.

Sonrasında buradan tanışan arkadaşlar birbirlerini listelerine eklemeye başladılar. Benim için de aynısı geçerli tabii. Bilindiği gibi Facebook herkesin siyasi fikirlerini de yazdığı bir ortam. Ülkenin son zamanda içinde bulunduğu kutuplaşma da malum. Açıkçası grup üyelerinden gelen paylaşımların pek çoğu beni rahatsız etmeye başladı. Eminim benim paylaşımlarım da onları rahatsız ediyordur. Grubumuzda her türlü görüşten, kesimden, kökenden arkadaş var. Elbette herkesin aynı çizgide olması beklenemez. Ancak bu paylaşımlara doğrudan maruz kalmak da rahatsız edici, hatta kırıcı olabiliyor.

Bu nedenlerle, siyasi ve ideolojik paylaşım yapanların fazla iyi tanımadıkları arkadaşları liselerine almamalarını öneriyorum. Benim arkadaşlık isteklerini kabul etmediklerim veya listeden çıkardıklarım olursa lütfen gücenmesin. Sonuçta bizim ortak noktamız balık avı sevgisi, bunu da hem bu ortamda hem sahilde rahatlıkla sürdürebiliriz.

11. katavaşya

katavaşya Kadir T.

Favori Kamış:
    Lineaeffe IM-casting 4.20 Surf
    Favori Makine:
    Shimano Exage 10000, Okuma Zeon ZN 65, Avenger 65B
    En İyi Avı:
    Palamut, lüfer...
    Üçümüz de 0 çektik abi. Saat 11'de ben ayrıldım. Umarım kalan dostlar alırlar birka parça.

12. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    aret kardeşim çok güzel düşünüyorsun bencede doğru fakat birbirimizin fikirlerine düşüncelerine görüşlerine saygı duymayı öğrenebilsek insanlar arasında hiçbir problem kalmaz.

13. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    MERHABA MİLLET ŞİMDİ KENDİME BİR TAKIM YAPTIM SİZİN FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM BÜYÜK İHTİMALLE BU TAKIMI ALICAM AMA SİZİN FİKRİNİZ ÖNEMLİ BENİM İÇİN NE DERSİNİZ BAKALIM BU TAKIMA

Lineaeffe Power Drive 420cm Kamış
    Ryobi ECUSIMA 6000Vi makine
    Kendo 100% Dyneema 250 mt Beyaz
    Kalınlık :0,20
    MİSİNA MONO OLARAK BU OLABİLİR
    Sufix Superior Beyaz Bobin Misina
    %65 indirimli
    Kalınlık :0.45
    ÖRGÜMÜ MONO MU KARARSIZ KALDIM

14. onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    Emir dün benim arkadaşlık teklifimi kabul etmişsin ne zaman çıkıyoruz :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

15. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    sabah 6 müsaitmisin nerden alıcan beni kulaaama pempe karanfil takicim ona göre başkasını almayasınmrsparkle

16. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    nusret 0.45 çok kalın değilmi 0.30 yeterli en fazla 0.35

17. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Selam millet
    Herkese hayırlı günler dilerim,cuma gününe boşum nasip olurda o güne kavuşursak mekana inecem şimdiden haber vereyim..
    Sağlıcakla ve sevgiyle kalın.

18. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    faruk onnik abi müsaitse yarın onla çıkıcam cumada senle çıkarım pişti olmayalım diye

19. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Emir abi
    Birde bunun rengine bak bakayım istediğin renk tonu bumu cuma günü devamına bakarız..

Sağlıcakla kal

20. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Tamam ben zaten cumaya kadar anca hazırlanırım hamamıydı vs vs anca cuma müsait olurum hihi hihi hihi