Monoda çok kalın 0,45 nusret 0,35 yeter. Örgüde kalın bana göre diğer arkadaşlar ne der bilemem. Şok düğümü atmaya kalksan tokmak gibi bişey olur o örgüde Sağlıcakla kal
mono misinaya gerek varmıkı ip misinaya şok yapmak için ben kendo nun0.14mm ip misinasına normal 035mm şok yaptım kayma vs. hiç bişey olmadı gayet sağlam
ben hangisini sarmalıyım ona karar veremedim şok için mono 0.35 olucak büyük ihtimalle zaten 0.14 ideal sanırım.
ben 0.14 mm olanını aldım cengizden, sima olarak tanıdığım ama ismini bilmediğim bir abımız bana arkadaşının 0.12mm kullandığı ve memnun kaldığını söyledi
Sevgili Nusret Önce makinen ve kamışın örgü kullanımına uygunmu onu öğrenmek lazım ve kamışın yüksük genişlikleri darsa çok zorlanırsın ben şok yüzünden iki adet kombat ucunu uçurdum bu bir,ikincisi görünürlük değil suya çabuk batma özelliği ve havada paraşüt yapmamasıdır. bence sen acele etme ceyhun ve bilgisi olan arkadaşlar sana ayrıntılı olarak bilgi vereceklerdir. Az bekle gözüm.. Sağlıcakla kal
yok şu an almıyorum abi zaten şu an arge aşamasındayım ama bütçe bu olucağı için büyük ihtimalle kamış ve makina bu olucak
Bugün istoçu turladım ve aynı zamanda sevgili dostum Okanı ziyaret etmek istedim lakin işlerinin dolasıyla görüşemedik piyasaya çıkmış yerinde değildi bidahaki sefere inşaallah.Gönüller bir bidahakine okancım sağlık olsun.Bugün birde rapala kutusu aldım remixondan baya bi rapala sığdırdım ilgilenen ve arzu eden arkadaşların dikkatine.Kutu iki taraflıdır.. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
nusret faruğunda dediği gibi makine neysede kamış halkalarının mutlaka ip için uygun olması lazım sonra 0.10-0.12-0.16ve 0.20 kullanıyorum marka tavsiyesi istersen sufix 832 derim mükemmel ama fiyatına bak sana uyarsa 0.20 de şoka gerek yok ben kullanmıyorum lakin tehlikelimi tehlikeli her açıdan kamış ve parmak gider alimallah çapari neysede rapala sakıncalı çünkü kurşunu direk bedene bağlıyorsun mono için bizimde yaptığımız 0.26 güzel bir mono üzerine 0.38 şok tavsiyem budur .farukcum kutunu gülegüle kullan ama içindekileri iyi çalıştır boş boş yatırma emi
saat 16.00 gibi beyaz tüylü çaparime gelerek ilk siftahımı yaptim,ikincisi çekerken düştu kahroldum benden baska saat 20.00 ye kadar sadece 3 kişi alabildi..balik çok seyretti pazardan bir farkı yoktu anlayacağiniz...
ERSİN hayırlı ve uğurlu olsun kardeşim. Darısı inşallah ben ve tutamayanların başına olsun.. Güzel Palamut devamı gelir inşallah..
günaydın arkadaşlar aşağıya indim çok rüzgarlı ve dalgalı istavrit çıkıyor palamut yok alpaslan ve kadir ordaydı ama tık yok yarına bakıcaz.
günaydın herkese emir abi tavsiyene bakıcam birşeyler ayarlıycam kamışın uygun olup olmadığını ceyhuna sorucam bakalım