Benide cuma kadrosuna eklemeyi unutmayın,sabah 7 gibi oradayım nasipse. Malum otobüsle anca Gaziosmanpaşadan tarabya 1,5 saat sürüyor.. Sağlıcakla kalın
Eyvallah sevgili Emir abim Merak etme senin asistlerin doğrultusunda bu sene balığı kıracaz gibime geliyor.. Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Günaydın TFT, Faruk Abi cuma sabah bende mekanda olacağım sabah seni alırım saat konusunuda telefon ile konuşuruz..Herkese iyi günler...
Herkese merhaba. 16-18.30 arası Tarabya'daydım. Çok rüzgar vardı. Birkaç atış yaptım topladım takımı. Bugün hiç palamut alınamamış. Seyrek istavrit çıkıyordu.
Herkese hayırlı akşamlar Alpaslan sevgili kardeşim bugün konuştuğumuz gibi sabah 05:45 te dörtyol ışıklarda bekliyor olucağım. Şimdilik bana müsade çıkıp bir kaç takım çapari bağlayayım.. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Hayırlı akşamlar Sevgili Erhan sabah saat 05:45 te iştimaya hazır ol her zamanki yerden alırız senide. Sağlıcakla kal
Sevgili Sertan Takımda olup olmamak önemli değil,Önemli olan : TAKIM RUHUNU YAŞAMAK VE YAŞATABİLMEK'tir. Buyur gel kardeşim Tarabya otelini geçince cep var orda Oltacı Erol abiyi sor biz ordayız nasip kısmet olursa.Görüşmek ümidiyle.. Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Alba bosphorus 150-200 gr atarlı 4.20 kamış aldım.fiyatı 290 dan 200e düşmüş istoçta.internette bi kaç olumsuz yorum okudum.çaparileri kopartıyor vs diye.fuji halkalar ve 24T karbon hem de japon yazıyor malzemede. Ama yine de içime bir kurt düştü. Biri rahatlatıcı bişiler yazsın 1-2 saat sonra boğaza çıkmayı düşünüyorum.