elerinize sağlık daha iyileri rast gelsin an be an balığın çıktığını resimlerle takip etmek ayrı bi zevkti daha iyileri rast gelsin
Herkese hayırlı akşamlar Dün bütün gün ordaydım tek bir vuruş dahi almadan bir kaç parça istavritle eve döndüm,lakin üzgün değilim sağolsun takım arkadaşlarım benim hıncımı almışlar ha ben tutmuşum ha arkadaşlarım hiç farketmez. Bugünkü organizasyona katılan tüm arkadaşlarımı cani gönülden tebrik eder daha güzel ve daha başarılı avlarının daim olmasını temenni ederim.. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Oğlum Bişey biliyoruzki ısrarla dile getiriyoruz balık rüzgar nedeniyle akıp gidiyor diye. Bak bugün hava yavaşladı ve balık kıyılayıp av vermeye başladı. Birde büyük harf kullanman hiç hoş değil ne manaya geldiğini sana anlatmama gerek varmı ne dersin anlatayımmı.. Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Sevgili Mustafa Bende memnunluk duydum senle ve Hakanla tanıştığımıza ayrıca sevgili Hakan'a ( Shadowpane ) burdan teşekkür ederim vesile oldu tanışmamıza. Balık olmasada olur dostum önemli olan balık bahanesiyle sağlam dostlukların kurulması ve bu dostlukların gerektiği gibi idame etmesi önemli olanı bu gerisi teferruat :thumb: Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Avukat Millet bana bir avukat lazım Yakın bir dostum eşinden ayrılmak istiyor problemli bir evliliği var ve oldukça sorun yaşıyor. Beni yönlendirebileceğiniz tanıdık bir avukat varmı ? İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim..
Günaydın Onnik abi. Dün çok zevkli bir av gerçekleştirmişsiniz ellerinize sağlık fotolarda gayet güzel görünüyor. Daha bereketli avlar nasip olsun abi.
Ve şiddetli poyrazın sonu Pazartesi gecesi itibari ile rüzgar hızı düşüyor, gece hava tam istediğimiz kıvama geliyor. Haftasonu yemli dahil bir çok av yapabiliriz!!! Yarın gündüz Tarabya'dayım, gece deneme yapacağım. hooked
Faruk abi saat 9 dan 12 ye kadar oradaydım bir hayli kalabalıktı olta atan çok fazlaydı ama alınan balık sadece 3 adetti benim raporum budur..