sabriyazici
Well-Known Member
- Şehir
- içerenköy - İstanbul
- İsim
- sabri
elerinize sağlık daha iyileri rast gelsin an be an balığın çıktığını resimlerle takip etmek ayrı bi zevkti daha iyileri rast gelsin
SAYGIDEGER DAYKOM BALIK OLMAMASINI RUZGARLARIN SEBEB OLDUGUNU NE ZAMANDAN BERI SOYLUYORSUN pekı ruzgarlar bıtmeden palaremzı ler cekılırse o zaman ne yapcaz![]()
![]()
Merhaba Faruk Abi,
Senle ve Hakan ile tanışmış olmaktan memnunum, inşallah ilerde balığın yüzleri güldürdüğü zamanda beraber av yaparız. Siz gittikten sonra biraz daha istavrit denemeleri yaptım ama sonuç sıfır
Daha sonra yakalanan 3-5 istavriti eve götüreceğime yem yapıyım dedim ve 3lü dip takımını daha atar atmaz arka arkaya iki adet iyi boyda kaya balığı ve bir iskorpit ile avı bitirdim, bir iki adet küçük iade edildi. Asıl hedef gelincikti ama eser yoktu.
Millet bana bir avukat lazım
Yakın bir dostum eşinden ayrılmak istiyor problemli bir evliliği var ve oldukça sorun yaşıyor. Beni yönlendirebileceğiniz tanıdık bir avukat varmı ?
İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim..
GÜNAYDIN millet
Faruk abi telefonla konuşalım pazartesi ben ararım seni var avukat