palamut zor bir av ben vazgeçtim vallah , çinekop ailesinin gözünü seveyim suda bekliyorlar gelin beni alın diye bu palamut torpido gibi maşallah sona kalan eşşektir misali tam gaz sürat gidiyor , yemli başlasa da keyfimize baksak
Günaydın Arkadaşlar. Nusret bende heyecanlandım raporu görünce, yemli denemesi yapmak lazım artık bence dişli dibe yattı bizleri bekliyor. Ne demişler Oltası denizde olan balığı alır.
Arkadaşlar 31 ağustosta av yasağı bitiyor cuma günü palamut denemesi yapmak lazım yoksa balıkçılar kökünü kurutucak palamutun gecede dişli için yemli denemelerine başlamak lazım diye düşünüyorum kanaatimce.hicbirseyi ozlemedim şu dislileri ozledigim kadar bu arada ceyhun organizasyonlara nezaman başlıyoruz ozledik gece avlarini yahu
Evet Sedat telden yazınca logo çıkmıyor. Lüfer şu an çıkıyor ama sabah çok erken rapala ile. Bu cumartesi plan yapalım.
Ceyhun Abi, 1-O halde yarın sabah rapala ile dişli denemesi yapılabilir mi diyorsun yani? 2-Yoksa sabaha karşı yemli olarak mı denemeli? 3-Palamut için halen şansımız var mı peki? Bu üçünü istiyorum abi...
Günaydınlar TFT üyesi abiler - arkadaşlar, herkesin keyfi ve sıhati yerindedir inşallah... Onnik abi yine iş başında alıyor palamutları
MERHABA TAKIM YARIN SABAHTAN TARABYADAYIM BEN BAKALIM BİZİM KISMETİMİZE NE GELİCEK GERÇİ GELİCEK BELLİ İSTAVRİT DAHA PALAMUT TUTMAK NASİP OLMADI HAYIRLISI BAKALIM ARTIK
herkezin 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsun, bugün çalışmak da bize düştü balığa kaçmak varken çalış
SAygı deger Tft uyesı abılerım herkezın zafer bayramı kutlu olsun pazar gunu mekandayım ben fatıhte oturuyorum o taraftan gecıcek abılerım varsa eslık edebılırım yoksa İETT ye devam
Üzülme sevgili ersinim Bugün mekanda bir cacık yoktu sağlam rüzgar eşliğinde bol bol deniz havası alındı çaylar içildi sohbet edildi 2 adet balık alındı. Sonrasında balık malık hak getire. Lakin karaburundan oldukça yoğun balık haberleri gelmekte ilgilenenlerin dikkatine Sağlıcaklave sevgiyle kal
Bana Karaburun uyar abi ama ne zaman , ayhan yok galiba tekne yalan olur kıyıdan atmak için geçen maceramızı unutmadın herhalde
Anladım dostum zaten derdim kıyıdan atmak değil alınan balık tekne ile 30 kulaçtan alınıyor Lakin sezona spin takımları hazırla bu sene bol bol kofana alıkoyacaz hatta sırtı karada olabilir ... Sağlıcakla kal
tekne organizasyonu neden düzenlenmiyoruz hazır karadenizden palamut haberleri gelirken yapsak bir kaçamak
Düzenlemesine düzenleyeceğiz, Lakin Erhanın akrabası Deniz kaptanın bir yakını çok ağır hasta. Bu yüzden şuan teklif edemiyoruz beklemedeyiz rabbim kendisine acil şifalar nasip etsin.. Ayrıca grub olarak istanbul içindede tekne organizasyonu yapılacak ceyhun bir kaç tekne sahibi ile konuşmuş yakında belirginleşir. Takibe devam.. Sağlıcakla kal