Günaydınlar, bende ege sahillerine (kuşadasına) tatile gidiyorum , arabaya spin takımlarına yer açabilirsem levrek denemeleri yapmaya çalışacam TFT ye levrek raporu ekleyen ilk ben olmak olurum belkide ... palamutlar geçiş yaparken aklımın burada kalmasını hafifletecek düzeyde 2 tane palamutu almanın verdiği keyifle size bol balıklı günler dilerim sağlıcakla kalınız Onnik abi, fliegen e hasta oldum hayalim z45 di şimdi biri daha girdi düşlerime arabanın kredisinin biteceği şu zamanlarda kendimi şımartsammı diyorum
Yemli denemesi Akşam yemli denemesi için Tarabya'da olacağım.reeling Katılmayı düşünen var mı? Selamlar.
Balık yemekleri tarifi yazacak arkadaşlar lazım Hemde her gün ayrı tarif. Kendine güvenen bana ulaşsın.
Dün akşam Tarabya da vuruş yoktu. 2 saat sonra Emirgan'a geçtim. Bir tane iyi sayılacak sarıkanat aldım. Benden başka 2 3 kişi almış, o kadar. Bir gece önce daha bereketliymiş. Yinede çok keyifliydi sezonu açtığım için memnunum. Ellerimin balık kokmasını bile özlemişim. Resmi fcebook sayfamıza koyarım birazdan. Bu arada Tarabya'nın gözünü seveyim.. Selamlar.
BOĞAZ'DA TEKNE ORGANİZASYONU !!!! Geçen gün Büyükdere'den lüfer avına çıktığımız tekne sahibi ile görüştüm. Haftaiçi veya haftasonu farketmez, 4 kişilik gruplar halinde balığa çıkabiliyoruz. Kişi başı 50tl, sabah 6dan öğlen 13e kadar veya 14den 21e kadar. Lüfer palamut her türlü av yapılabilir. Kaptanda işi iyi biliyor. Tekne rahat, kamaralı, 7m ve ocak mevcut çay kahve var. Katılmak isteyen arkadaşlar gruplara ayrılarak ava çıkacaktır. İrtibat: Ceyhun ÇAKIR 0538 889 81 79
ceyhun abı hafta sonu bı gruba benı yaz dayımlada konusayım olmadı beraber gelmesse tek basıma gelırım sorun ama benı pazar gunune yaz abı sana zahmet
TEKNE ORGANİZASYONU Salı Günü 05:00-13:00 Metin Tığlı Serkan Zombak Murat Açıkalınyiğit Pazar Günü 05:00-13:00 Ersin Atakay (2 Kişi) Faruk abi (lecharmeur) (1 Kişiden haber bekliyoruz) takip edin. Cumartesi günü tekne boş isteyenler isim yazdırsın! reeling
Geç kaldın 11 metre 140 beygir tft ye hayırlı olsun eston deniz marinada.. İçine mangal nasıl girecek merak ediyorum , gerçi ortak sen düşünme hallederiz dedi ama laz olduğundan şüphelerim var
Bu arada balık yemeklerini yazacak biri lazım , lakerdayı Onnik abiye yıktım gitti. haftada en az 1 kere yazmalı müstakbel yazarımız.
Buda bizden olsun , yerdeki çekirdek çöpleri , ayaklar ve balığı tutan el Alper e ait.. Uploaded with ImageShack.us
Size de balığı tutan el ile ayakların duruş ve elin(sağ el mi sol el mi) tutuş açısına göre bir terslik varmış gibi geldi mi? Eğer sağ el ise ayaklar ne tarafa bakıyor, sol el ise baş parmağın orada ne işi var? El benim elim Ayaklardan şüpheliyim ama çekirdek kabuğu ve su şişesi kesinlikle bana ait değil ondan eminim, biz çekirdeği orada yemedik ki ***ww... idk
merhaba takım nasılsınız pazar günü düğün olmasaydı kaçırmazdım bu organizasyonu kısmet başka zaman artık. bu arada burda uygun olur mu bilmiyorum arabamı satıyorum değiştiricem ilgilenen olursa özelden bilgi veririm 97 brodway bu arada araba