Sevgili Onnik abi Cevat abi potenzaları gümrükten çekince bana bir telefon kıvırtırmısın. Sevgi ve saygı dileklerimle
@Ceyhun Bey ; cevabınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi 1-2 hafta önce aslında ordaydım. Size göre sağ tarafta yaklaşık 50 metre ilerideydim...Bir dostum ile birlikte palamuta çalıştık. Bende beyaz bir kamış arkadaşımda da sarı bir kamış vardı. Denemelerde buunduk ama netice alamadık, yanımızda ki bir arakadaş tam biz topralandıktan sonra yaklaşık 50 metreden üst üste palamut aldı...ve biz bu manzara ve moral bozukluğu ile evin yolunu tutmuştuk...Kısmetten öte köy yok... inşallah yeniden karşılarış, sohbet ederiz. @Okan Bey ; Ne istediğimi tam olarak anladığınız içinde ayrıca size de teşekkür ederim. Bazen yazarak anlaşmak, anlaşılabilmek ve anlatabilmek zordur. Hele benim gibi pek yazmayı beceremeyenler için...
Buluthan bey, Bahsettiğiniz gün bende oradaydım. Kisu da özellikle benim dikkatimi çekmişti fakat arkadaşınızla pekte konuşamadık. Bir daha ki sefere daha güzel bir muhabbet ve paylaşım içine gireriz inşallah. Hatta bu hafta sonu da gördüm sizi aşiyan, Emirgan, yoklaya yoklaya gelirken kalenderde makrocenterin önünde gördüm. Bir arkadaşa atış tekniği konusunda yardımcı oluyordunuz. Yanınıza gelecektim fakat bahsettiğiniz haftadan (50m. sağımızda olduğunuz hafta) bir anınızı yanınızdakilerle paylaşırken ki vücut diliniz ve ses tonunuz nedeniyle yanınıza gelmekten vazgeçtim doğrusu. (Kisu ile bir atış yapmak için çok hevesli olmama karşın) Umarım birgün karşılaşır hoş sohbet ederiz. Ekipman ve teknikler hakkında paylaşımlarınızdan faydalanırız. Sizi misafir etmek bizi de sevindirecektir. iyi günler.
Onu kim diyor *** Geçen haftaiçi iki gün palamut nöbetindeydim mekanda. Ama beni sevmiyor bu palalar.
Onu kim diyor yav Geçen haftaiçi iki gün palamut nöbetindeydim mekanda. Ama beni sevmiyor bu palalar.
Aynen katılıyorum yazınıza, bende 184 metrenin abartılı olduğunu düşünüyorum,Ha makineden çıkan misina 184 metre olabilir ama bu seferde kurşunun düştüğü yerle makina arası 184 metre olmaz,arkadaşlarda makineden çıkan misinayı kast ediyorlar herhalde...
Selim Bey, Değerli görüşleriniz için teşekkürler. İnşallah Türkiye ye geldiğiniz bir boşlukta beraberce av yapabiliriz. Bu arada Almanya da tuzlu su avcılığı ne düzeyde acaba ? Sanırım genel olarak bir tatlı su alışkanlığı mevcut. Biraz bilgi alabilir miyiz. Malum hemen hemen herkesin Almanya da bir tanıdığı mutlaka vardır ekipman sağlamak için uygun bir adres midir Almanya (tuzlu su avcılığında) ?
Volkan bey Almanyadaki balık avcılığı iki yönlüdür,birincisi tatlısu avcılığıdır,bakarsak hakikatten çok iyi malzemecilerin olduğunu söyleyebilirim tatlısu avcılığı için.. Tuzlusu yani deniz avcılığıda gayet geiş bir yelpazenin içindedir,kıyıdan surf malzemeleri ile yapılan sahil avcıları,tekneden yapılan dikey avcılığı ve gene tekneden yapılan sırtı avcılığı yapılır. Gene bir çok balıkcı her sene belli aylarda veya senenin belli zamanlarında norveç sularında avlanmak için bu ülkeye gider ve avlarını bu ülkede gerçekleştirirler. Norveç ağırlıklı olduğu için bu ülkeyi örnek verdim,yoksa almanyada yaşayan balıkcılar dünyanın her yerinde avlanıyorlar. Gene tuzlu su için yapılan aletleri alamanyanın çeşitli malzemecilerinden temin etme olanağımız var,tamamen tuzlu su avcılığı için uzman olmuş ülkelerden ileri değil,yani alamanya bir japonya bir amerika değil,bu gerçeği hepimizin bilmesi gerek,çoğu alman balıkcıda,almanyada bulamadıkları malzemeleri yurt dışından temin ediyor. Malzemecilerin güvenirliliğine gelince,şahsen ben bu güne kadar bir sıkıntı yaşamadım,yanlız benim sıkıntı yaşamamam,onları ne kadar güvenirli kılar?orasını bilemem,bakarsak her ülkede ufak tefek sıkıntı olabiliyor..
hiç de abartı değil kullandığımız oltalar üretici firmaların yapmış olduğu en son ürünler beni tanıyanlar iyi bilirler şu an 32 surf set var daiwa z45 surf 3 ad o makineye sar 0.10 bakın nereye gidiyor bizler oturduğumuz yerde yazmıyoruz bunları hemen hemen her gün sahildeyim
TFt nın degerlı uyesı onnık agbımız bu konuda bos ınsan degıl gozumle sahıdım geldıgı araba 10 mılyar ıcındekıler 2 araba satın alır derecede kı aldıkları kamısları her konumda denıyorlar kırılcak veya catlıcak dıye asılmazlık ta yapmıyorlar kokune kadar denenıyor kırılmadımı gıttımıde gıdıyor uzaga onlar bırer profesyonel ...