Berkan abi, Bu atış için bol bol çalışılması gerekiyor, ondan sonra kamış hakimiyeti ile istediğiniz noktaya atış yapabiliyorsunuz. OTG (Off the Ground) atışda Vücudun ve kolların duruşu, kolların tutuşu, dönüş hareketi düzgün yapana kadar bir müddet atış çalışılması şart Ama sonunda surf kamıştan gerçek performansı almak ayrı bir güzel duygu. Koray bey, Benim bahsettiğim atışda o kadar yere gerek yok, bu sebeple boğazda kullanılabilir bence.
yok yok, çok hoşuma gitti bu stil, bizim sahiller (kartal tarafları) kışın boşalır bomboş olur, kesin çalışıcam bu stile :thumb:
bu atis stilinin bir ismi oldugunu bilmiyordum. inanmayacaksin ben boyle atiyorum kafa ustu ise nadiren etraf çok kalabaliksa omuz omuza pinarbasi burma burma durumundayken kullaniyorum. en uzaga bu sekilde erdirebildigime inaniyorum güven veriyor bana. 20-30 derece kadar sol çapraz hedeflenirse o kursun direk karsina düsüyor
Gerçi senin işine gelen bir atış bu , etrafa "hasar" vermiyor Birde kamıştan ciyuvv sesi çıkmaz kolay kolay bu atışta ,bilirim çünki hep böyle attım . Tam benlik tembel işi Birde bu video daki arkadaş ayakları ayarlamamış , aynı golf topuna vurur gibi olmalı ( bence) ayak dönüşü
TFT açık sulara açılacak,bakir meralarda avlanacak,hep,istavrit,hep palamut,hep çinekop,eşkina avlarından sıyrılacak,trofe peşindede koşacak ve illakide yakalayacak.
bu arada çalışmalara başladım. hedef 200m! ulaşınca haber vericem. karada havada denizde her yerde test edebiliriz.
şimdi geldim aşiyan-emirgan -kalender-tarabya 0 kraça bile yok çapari-rapala-kaşık-istavrit çaparisi denedim