kısmet olmadı mı olmuyor bu gün mera felaket palamut yaptı işimiz vardı üsküdarda firmaları geziyorduk kaçırdık şimdi hazırlık yapayım yarın için yarında hava yağmurlu bu nasıl bir şanstır anlamadım
Onnik abi bu işin büyük oranda kısmet olduğuna bugün tamamen inandım. İş çıkışı doğrudan gelseydim, palamutlara yetişecekmişim. Diş doktoru randevumdan dolayı birbuçuk saat kaybedince palamutlara da yetişemedim. Yarına inşallah.
akşam karşı da fena yapmış haber geldi ben çocukken hep ust balıkçıların yanındayıdım .palamut hiçbir balığa benzemez balık almak istiyorsan oltan devamlı suda olacak derlerdi .çok doğru
Ben de şunu düşünürüm abi; palamut çıkıyor haberini aldığın anda geç kalmışsın demektir... Sabah gidecektim, üşengeçlik tuttu, gitmedim, millet güzel balık almış. Tam havasıydı meretin! Salı çarşamba bu balık yine av verir bence. Haftasonu deneyip yorulmamak gerek, hem hava müsait değil hem sahiller dolu olur.
Kadir Palamutları patlatman yakındır kardeşim inşallah 5 vakte kadar Palamut alacaksın demedi deme. Rastgelsin))
Özkan Merhaba, Bizzat elime alıp kullanmadım ama yanımda üç parçalısını kullanan birisi vardı. Karaköyde kaşık ve rapala yüzdürürken. Gercekten güzel mesafelere zorlanamadan atıyordu. Yalnız şunu belirtmek gerek, kamışı kullanan arkadaş sanki bir firmanın elemanı gibiydi. Tam techizat yani. Atış stili çok iyidi. O zaman çubuğu beğenmiştim. Saygılarımla..
teşekkürler, bende teleskopik olanını aldım boğazda kullanmak için,(bayağı sert bir kamış,umarım bir sezon sonra esnemez ) parçalı olayına pek sıcak bakmıyorum, kanımca parçalısının erimi daha iyi olacaktır, tele olanının benim nexave teleden daha iyi olduğu kesin nexaveyi kayalık yerlerde kullanıp speedcasti sadece boğazda kullanacağım,malüm o kadar para bayıldım kayalıklara sürtünüp çizilmesini istemem.
Hayırlı uğurlu olsun. Palamutlar, lüferler eksik olmasın. Bir sezonda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tecrübelerini de yazarsan bizde faydalanırız. Saygılarımla.. rastgelsin