Geçen Pazar gelemedim önümüzdeki Pazar geleceğim inşallah. Bu etkinlik için şimdiden teşekkür ederim Ceyhun
Gelemeyenler için bu etkinlikleri tft.gen.tr adresinde yapsanız şahane olur. Genede emeğinize sağlık.
cedros, raw ve shimano bullseye makinalar, salina 3parça, furycaster ve okuma savant kamışlar şu an bildiklerim. Bakalım pazar günü daha neler olacak
Çok güzel bir etkinlik. Sizin yaptığınız testler ve önerilerle bu işe meraklı olanlara yaptığınız yardımlar zaten ziyadesiyle takdire şayan, bir de böyle bir etkinlik düzenlerseniz süper bir hareket olur. Tam olarak nerede yapılacak acaba, Tarabya otelini geçince hemen ilerdeki geniş yerde mi yapacaksınız.
Evet, Tarabya otelini Sarıyer'e doğru 200m geçince büyük otopark cebinin olduğu yer! Facebook grubumuzda harita üzerinde işaretli.
Peki araba ile gelirsek ispark'tan başka araç konulabilecek yer var mıdır yoksa mecbur mangırları sökülecek miyiz.
Hadi ya, süpermiş. Neyse fazla dallandırmayalım da uyanmasınlar o zaman. Allah vermesin, tutar içlerinden biri bizim burada yazılanları okur falan neye lazım Bir maraz çıkmazsa gelmeye çalışıcaz inşallah. Hem sizlerle de tanışma isteğimiz var geçen sezondan beri ama bir türlü fırsat olmadı.
şimdilik benim bildiğim; okuma cedros 55 okuma raw Shimano bullseye Okuma salina 3 parça Okuma cedros jig kamışı Penn overseas jig kamışı Okuma Savant (lowrider fuji) Okuma Vsystem 65 makina powerpro white 275m 0,13mm örgü (1 kere denize girdi!) Stren 275m 0,13mm örgü (sıfır) Lineaeffe Furycaster Onnik abinin liste belli değil daha!!! hihi
İşte bu,tebrik ederim seni Ceyhun,böyle bir etkinliğe öncü olduğun için.. Ben olsam malzeme satan tüm malzemecileride çağrırdım,onlarda modeli geçmiş mallarını daha ucuz fiyata satma imkanına sahip olurlardı...
Cevat abi (Ergin balıkçılık) geliyor. Ayrıca Cengiz balıkçılık bize elinden geldiğince yardımcı olacak. Çoğu ürün pazar günü Tarabya'da olacak. Hem sıfır hemde ikinci el. Açık alan fuarı gibi hihi
ellerinize saglık gerçekten iyi fikir keşke sadece istanbul olmasaydı da türkiye genelinde olsaydı tanıdık bildik kişilerin özellikle hatırası ve hikayesi olan ürünlerini kullanmak daha da zevk verirdi bence cedros 55 mi dedi biri