Herkese hayırlı akşamlar Sevgili kardeşliğim Özkan,canını sıkma fırtına öncesi sessizlik bu. Duyduğumu aktarıyorum ve tüm yurda haber salmış durumdayım dişli grubuna enson ordu açıklarında yoğun olarak rastlanmış atçek tarzında her arkadaş 80 - 100 parça almış. Bence 15 güne kadar boğaz şenlenecek Hele bi sular biraz daha soğusun ben geçen hafta boğazın kuzeylerinde idim birkaç parça balık aldık lakin kanımca onlarda yerli mera balığı idi ve su sıcaklığı gerçekten yüksek idi resmen banyo suyunun ılıştırılmış halinden hiç fark yoktu . Sabır kardeşliğim sabır :thumb: Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Herkese merhaba. Bugün Tarabya'da palamut çıktı mı? Duyan, gören, bilen ya da tutan var mı acep? Bugün Büyükdere'deki balıkçılardan biri balık kıtlığından yakınıyor, tezgaha koyduğu balığın çiftinin 25 TL'ye geldiğini anlatıyordu telefonda birilerine. Kaça satıldığına bakamadım.
Aynen öyle oldu sevgili kadircim. Bu sıralar işe yoğunlaşmış vaziyetteyim zaten balık durumlarıda malum Cumartesi gece gelecektik arkadaşların işi çıkmış yalan oldu.Bu hafta hava durumu düzgün olursa cumartesi geceden gelip pazar sabahıda rapala ve kaşıkla palamut deneme niyetindeyiz bakalım nasip kısmet.. Senle ve emir abiyle sohbetide özledim nasip olurda gelirsem iki lafın belini çatır çatır kırarız..Kendine iyi bak sevgili dostum.. Sağlıcakla ve sevgiyle kal..
grafenwöhr'den selamlar, pek muhterem tft ahalisi. ben gelene kadar lüferleri bitirmezsiniz inşallah.
Sorma abi, inanamıyorum buna ama malesef durum bu Ya oturup takım bağlıyoruz ya da bol bol malzeme alışverişi yapıyoruz..
:laughing: Aynen, hafta sonu mutfak masasına tüm sahteleri dizdim teker teker, sonra diğer dip, zargana, çapari vs. sonra eksikleri düzeltip, yenilerini yapıp tekrar çantaya dizdim.
boşuna masrafa girip bir sürü malzeme aldık balık bol olacak diye.. yani boşuna aldık gibi geliyor bu günkü manzara karşısında, durum vahim Sular biraz soğuyunca nihai gerçekle yüzleşiriz iyi veya kötü..
farklı markalara ait 62 adet rapala almışım (spin için olanlar hariç!) bu sezon için, geçen gün orta iğnelerini çıkartırken saydım. Arabada yer kalmadı malzeme koyacak ama balık çok seyrek.
Aman Berkkan kardeş sen ne yapıyosun öyle bol bol malzeme alış verişi derken cıx cıx cıx Biz onlar alış veriş yapınca kıyameti koparıyoruzhihi hihi hihi yengeler bir görürse o msj ı bir çok arkadaş ı kapı önüne koyarlar valla demedi deme :laughing: :laughing: :laughing:
Yvf cjyhunum paşam senin arabayı büyütme zamanın gelmedimi , Minnacık arabanın içine koymuşsun malzemeleri sığmıyo diyosunhihi değiş arabayı al bi pikap arkayıda kapat 3 malzemci dükkanı kadar malzeme alır no problem :laughing: :laughing: